Anasayfa /  Magazin

Şeyma Subaşı'nın sevgilisiyle aşk pozu olay oldu

Geçtiğimiz yıl Acun Ilıcalı'yla yollarını ayıran Şeyma Subaşı, Guido Senia ile yeni bir ilişkiye başlamıştı. Subaşı, sevgilisi ile verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaştı.

Abone ol
Abone ol 29 Mayıs 2019 10:03

Geçtiğimiz yıl Acun Ilıcalı'yla yollarını ayıran Şeyma Subaşı, Guido Senia ile yeni bir ilişkiye başlamıştı. Subaşı, sevgilisi ile verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaştı.

Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yıl kasım ayında Silivri Adliyesi'ne giderek evliliklerini yaklaşık 10 dakikada noktalamıştı. Ayrılıktan sonra Ilıcalı'nın adı Itır Esen ile anılırken, Subaşı ise Fransız DJ Guido Senia ile aşk yaşamaya başlamıştı.

AŞK POZU

Şeyma Subaşı ile Guido Senia, sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflar ve birbirilerine yaptıkları yorumlarla aşklarını gözler önüne sermeye devam ediyor. Yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Subaşı, sevgilisi Guido Senia ile yeni karesini sosyal medya hesabından, "Bebek bebek" notuyla paylaştı. Subaşı'nın paylaşımı çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

"ŞUNDAN BİR ÇOCUK YAP"

Şubaşı'nın bir takipçisi paylaşıma, "Şundan bir çocuk yap." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Seni ilk defa bu kadar mutlu görüyorum." yorumunu yaptı.

CESUR PAYLAŞIMLAR

Sosyetik isim, boşanma sonrasında yaptığı paylaşımlarla sık sık konuşuluyor. Subaşı, bikinili bir paylaşımıyla adından söz ettirmişti. Ibıza'da tatil yapan Subaşı, bikinili paylaşımıyla takipçilerinin dikkatini çekmişti. Paylaşımı iki saatte 500 bin kişi tarafından izlenen Subaşı'ya olumlu ve olumsuz yorumlar yağmıştı.

"YOLLARIMIZI MEDENİ BİR ŞEKİLDE AYIRDIK"

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz aylarda studio11'e verdiği röportajda ayrılıkla ilgili şunları söylemişti:

Boşanma elbette iki tarafı da etkileyen bir süreç. Biz uzun yıllar süren birlikteliğimiz ve her şeyin başında birbirimize olan saygımız sebebiyle medeni bir şekilde ayırdık yollarımızı. Hayatımda değişiklikler olsa da en temelde ben her zamanki Şeyma olmaya devam ediyorum.

Herkes hayatı boyunca yalnızca fiziksel değil, zihinsel anlamda da büyümeye ve olgunlaşmaya devam ediyor. Benim de elbette bundan önceki ilişkilerimde yaptığım hatalar olmuştur.

"HERKESE ÇABUK GÜVENİYORUM"

Yalnızca duygusal birliktelikler de değil, bence arkadaşlık ilişkilerinde bile yapılan hataları insan olgunlaştıkça yapmamaya çalışıyor. Benim de herkese çok çabuk güvenmek, onları da kendim gibi samimi sanmak ve içimi açmak gibi bir huyum var. Artık insanlarla olan ilişkilerimde bu sınırı korumaya çok daha dikkat ediyorum diyebilirim.


Yorumlar