Anasayfa /  Magazin

Şeyma Subaşı'ndan Acun Ilıcalı'ya olay yaratan gönderme: "Hırs adamın gözünü kör eder.."

Melisa'nın velayetini eski eşi Acun Ilıcalı'ya vermesiyle gündeme bomba gibi düşen Şeyma Subaşı, sosyal medya üzerinden göndermeli paylaşımlar yapmaya başladı. İşte Şeyma Subaşı'nın son olarak paylaştığı o fotoğraf...

Abone ol
Abone ol 09 Şubat 2019 08:56

Geçtiğimiz yıl Acun Ilıcalı'dan boşanan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşıgeçtiğimiz gün velayet davasını kaybetmiş, kızı Melisa'nın veleyati baba Acun Ilıcalı'ya verilmişti. Magazin gündemine son dakika olarak düşen olay sonrası Şeyma Subaşı sosyal medya üzerinden peş peşe paylaşımlar yapmıştı.

Kızı Melisa'nın velayetini geçtiğimiz yıl boşandığı eşi Acun Ilıcalı'ya kaptıran sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Instagram hesabından hırs göndermeli bir fotoğraf yayınladı.

"HIRS GİDER YÜZ KIZARIR"

Sosyal medyayı en çok kullanan ünlü isimlerin başında yer alan Şeyma Subaşı sosyal medya hesabından hırs göndermeli bir fotoğraf yayınladı. Şeyma Subaşı paylaşımına, "Hırsın ne demek olduğunu anlatan en güzel fotoğraf. Hırs adamın gözünü kör eder! Hırs gelir, göz kararır. Hırs gider yüz kızarır." notunu ekledi.

Subaşı'nın takipçileri de paylaşıma sessiz kalmadı. Subaşı'nın bir takipçisi paylaşıma, "Bu fotoğraf Acun Ilıcalı'ya göndermedir net!" yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Velayet gidince Şeyma hazmedemedi herhalde anlaşma filan hikaye." yorumunu yaptı.

Şeyma Subaşı'nın yurt dışı seyahatlerinin yoğunluğu sebebiyle Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı anlaşarak kızları Melisa'nın velayetinin babası Acun Ilıcalı'ya verilmesi için mahkemeye başvurmuştu. Mahkeme başvuruyu kabul ederek velayetin baba Ilıcalı'ya verilmesini onaylamıştı.

İŞTE ŞEYMA SUBAŞI'NIN PAYLAŞTIĞI O FOTOĞRAF


Yorumlar