Anasayfa /  Magazin

Sevilen oyuncu Öykü Karayel'den samimi itiraflar

Öykü Karayel, yeni başlayan dizisi Muhteşem İkili hakkında bir dergiye röportaj verdi.

Abone ol
Abone ol 18 Kasım 2018 16:03

Geçtiğimiz temmuz ayında Can Bonomo ile evlenen Karayel  bir dergiye röportaj verdi.

Öykü Karayel, dergideki röportajında aşık olduğu zaman nasıl birisine dönüştüğü ile ilgili soruya yanıt vermekten kaçınıp bu yıl evlendiği eşi Can Bonomo hakkında konuşmak istemedi. Karayel, “Bunları hiç söyleyemem ben, çok çekinirim böyle şeyler anlatmaktan, hiç bana göre değil” şeklinde konuştu.





Kanal D'de yayınlanmaya başlayan ve başrollerini Kerem Bursin, İbrahim Çelikkol ve Özge Gürel'le paylaştığı Muhteşem İkili dizisi hakkında sorulan soruya yanıt veren Karayel, "Gerçekten bütün oyuncu arkadaşlarım çok tatlı insanlar, birbirimizle kafamız çok uyuştu. Dizi söz konusu olunca benim için önemli olan şey samimiyet oluyor. Çünkü gerçekten, bir diziye başladığınız zaman ailenizden çok, o insanlarla vakit geçiriyorsunuz." dedi.

EKSİKLERİM VAR

Öykü Karayel, oyunculukla ilgili kendini geliştirmeye devam ettireceğini söyleyerek, ses ve nefes kullanımıyla ilgili eksiklikleri olduğunu belirtti.

+ Nasıl bir beklentin var bu projenin geleceğine dair?

- Benim gibi düşünenlerin çok keyif alacağını, çok eğleneceğini düşünüyorum.

KOCA CÜSSELİ ADAMLARLA...

Zayıflık ve incelik hakkında sorulan soruya yanıt veren Karayel, "Çok severim güzel yemek yemeği. Koca koca cüsseli adamlarla aynı porsiyonu yerim. Rejim diye bir şey hayatım boyunca yapmadım ama çocukluğumdan beri tatlıyla aram hiç yoktur. Ne bileyim, belki ondandır ama otuzdan sonra bu yemeyle böyle kalacağımı zannetmiyorum." şeklinde konuştu.

ÖYKÜ KARAYEL KİMDİR?

1990 doğumlu oyuncu Öykü Karayel, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Üniversitenin son yılında Tiyatro Krek’te, Berkun Oya’nın yazıp yönettiği ‘Güzel Şeyler Bizim Tarafta’ oyunundaki performansıyla başarılı bir çıkış yakalayarak Türkiye Tiyatro Eleştirmenleri Birliği’nden ve Sadri Alışık Sinema Tiyatro Ödülleri’nden ödülle döndü.

Karayel, televizyon izleyicisinin karşısına ilk defa ‘Kuzey Güney’ dizisiyle çıktı. 2014 yılında Tiyatro İn tarafından sahnelenen ‘Katil Joe’ oyununda rol alan Karayel, 2015 yılında ‘Kara Para Aşk’, ardından da ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’in ilk sezonunda Dilruba karakteriyle yeniden televizyon izleyicileriyle buluştu.

Karayel,  aynı zamanda sertifikalı bir su altı dalış uzmanı.


Yorumlar