Anasayfa /  Magazin

Sevgilisinin hediyesi ünlü fenomeni öldürdü!

Geçtiğimiz günlerde ölüm haberi sosyal medya hesabından duyurulan ünlü fenomen ve sunucu Emily Hartridgei'in sevgilisinin hediye ettiği scooter ile kaza yaptığı ortaya çıktı.

Abone ol
Abone ol 22 Temmuz 2019 13:11

Geçtiğimiz günlerde ölüm haberi sosyal medya hesabından duyurulan ünlü fenomen ve sunucu Emily Hartridgei'in sevgilisinin hediye ettiği scooter ile kaza yaptığı ortaya çıktı.

Sosyal medya fenomeni ve tv sunucusu Emily Hartridge, İngiltere’de elektronik scooter kullandığı sırada kamyonun çarpması sonucu ölmüştü. 35 yaşındaki fenomenin ölüm haberi, Instagram hesabından paylaşılmıştı.

ÖLÜMÜNE İLİŞKİN YENİ DETAYLAR

Emily'nin ölümü ne ilişkin yeni detaylar da ortaya çıktı. Emily'nin kendisi gibi fenomen olan sevgilisi Jacob Hazell ile birlikte yer aldığı videoda, kendisinin ölümüne neden olan scooter'ın erkek arkadaşı tarafından hediye edildiği ortaya çıktı. 

Kazadan yalnızca 1 hafta önce paylaşılan görüntülerde Emily sevinerek sevgilisine sarılırken, erkek arkadaşına da övgüler diziyor.

Trajik ölüm ile ilgili olarak Emily'nin sevgilisi Jacob gözyaşları ile açıklama yaparak, talihsiz kadının kaza günü bir tüp bebek merkezine gittiğini ancak yolda kamyona çarpması sonucunda öldüğünü belirtti.

"HERKESİN BAŞINA GELEBİLİR"

Günlerdir sessiz kalan Hazell, ilk kez geçtiğimiz gün konuştu: “Hartridge, haftalardır scooter’ıyla trafiğe çıkmıştı. Polisler aracın güvenli olmadığını, bu kaza yaşanana kadar hiç düşünmemişti. Sevdiklerimizle son kez konuştuğumuzu nasıl bilebiliriz? Konuşmak istedim. Çünkü yakınlarının ölümünde kendini suçlayan çok insan olduğunu biliyorum. Bu herkesin başına gelebilir.”

Scooter'ı kazadan bir hafta önce kendisinin aldığını da doğrulayan Jacob, bu nedenle herkes gibi kendisini suçladığını ve hayatı boyunca da suçlayacağını da söyledi.

Emily Hartridge, doğum günü olan 25 Mayıs’ta sevgilisi Jacob Hazell’ın elektrikli scooter hediyesini gördüğünde mutluluğu ifadesine yansımıştı.




Yorumlar