Anasayfa /  Magazin

Serenay Sarıkaya eline poşedi aldı, çöp topladı!

Son zamanlarda artan su kirliliğine dikkat çekmek isteyen bir markanın Kilyos'ta düzenlediği kıyı temizleme etkinliğine katılan Serenay Sarıkaya eline aldığı poşetle kıyıdaki çöpleri topladı.

Abone ol
Abone ol 18 Temmuz 2018 16:46

Serenay Sarıkaya'nın marka yüzü olduğu şampuan markası, Kilyos'ta kıyı temizleme etkinliği düzenleyerek suların kirliliğine dikkat çekti. Sarıkaya'nın da destek verdiği etkinlikte Toplum Gönüllüsü gençler de yer aldı.

"EĞER YAŞANABİLİR BİR DÜNYA İSTİYORSAK DOĞAMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ"

Güzel oyuncu katılımcılarla birlikte ellerine çöp poşeti alıp kıyıdaki çöpleri topladı. Organizasyondan oldukça memnun olan güzel oyuncu şunları söyledi; ''Bugün çok güzel bir sebep için Kilyos'ta buluştuk. Kıyılarda ve denizlerde kirlenmeye sebep olan bu atıklara bir dur demek için bugün hepimiz burdayız."

Plastik atık kirliliği çevremizin, bir sürü canlının ve bizlerinde hayatını tehlikeye atıyor. Eğer gerçekten güzel ve yaşanılabilir bir dünya istiyorsak doğamıza iyi bakmalı ve sahip çıkmalıyız..Bugün bu sıcak günde böyle bir sebep için bana eşlik eden herkese çok teşekkür ediyorum'' dedi.


Yorumlar