Anasayfa /  Magazin

Seren Serengil'den Burcu Çetinkaya'ya: Başını örttüyse, başını açmayacaktı! video izle

Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu, 'Duymadık Demeyin' programında Burcu Çetinkaya ve Fatih Bucak boşanmasını yorumladı.

Abone ol
Abone ol 13 Haziran 2019 19:34

Seren Serengil'den Burcu Çetinkaya'ya: Başını örttüyse, başını açmayacaktı! 

Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu, 'Duymadık Demeyin' programında Burcu Çetinkaya ve Fatih Bucak boşanmasını yorumladı.

 

6 yıl önce tesettüre giren ve geçtiğimiz aylarda başını açan ünlü ralli pilotu Burcu Çetinkaya, sürpriz bir evlilik yaptığı Fatih Bucak'tan boşandı. Evliliğinde Mehmet Celal adlı bir oğlu olan Çetinkaya 11 Nisan 2019 tarihinde '4 seneye yaklaşan evliliğimizi anlaşmalı olarak sonlandırdık' açıklamasında bulundu. 

Başötüsünü çıkardığı için boşandığı iddiası ile gündeme gelen Burcu Çetinkaya, yapılan haberlere sosyal medya hesabından isyan etti. Çetinkaya'nın açıklaması şu şekilde oldu;

1 ay önce Oylum Talu'nun programına katılan Çetinkaya'nın boşanma iddialarına açıklaması şu şekilde olmuştu; 

"Eşimin yakın ailesinde annesi dışında kapalı olan kimse yok. Ben eşimi tanımadan 1,5 - 2 sene önce kapandım. Bu insanların hayal gücü... Hayatta hiç kimse ve hiçbir şeyin garantisi yok. Bu dünyaya dair en çok neyi seviyorsunuz derseniz, eşim birinci sırada gelebilir."

Seren Serengil, Burcu Çetinkaya'nın boşanma ve başörtüsü iddialarına, "Burcu macerayı seviyor. Kalkıp Urfa'ya yerleşiyor ve orada Fatih Bucak'la tanışıp evleniyor. Herşeyde ani karar veriyor. Nereye giderse oranın havasına giriyor. Kötü niyetli yapmış olmayabilir yada kalbiyle hareket ediyordur ama gerçekten hamurunda olmayan hiçbir şeyin ömürlük olmayacağını kendiside gördü. 'Her kadın kendi iradesi ile karar verebilir' diyor ama çok iradeli olduğunu düşünürsek başını örttüysen o zaman başını açmaman gerekiyor." yorumunda bulundu. 


Yorumlar