Anasayfa /  Magazin

Serel Yereli Kimdir Kaç Yaşında?

Serel Yereli magazin dünyasının gündeminde yer alan isimleri arasında yer alıyor. 

Abone ol
Abone ol 06 Kasım 2018 18:04

Kariyerine oyunculukla başlayan Serel Yereli, müzikle de ilgilenmektedir. Bodrum Masalı dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Serel Yereli, O Ses Türkiye yarışmasına katılmış ve ilk turda elenmiştir. 

Tam adı Buse Serel Yereli olan güzel oyuncu, 19 Nisan 1995 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Küçük yaşlarından itibaren müziğe ve tiyatroya son derece ilgi duyan Serel Yereli, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde eğitim hayatına devam ediyor. 

Babasını 16 yaşındayken ani bir kalp krizi neticesinde kaybeden Yereli, 2012 senesinde "O Ses Türkiye" yarışmasına katıldı ve yarışmada ilk turda elendi.

İngilizce, Fransızca, İtalyanca ve İspanyolca olmak üzere tam 4 dil bilen Serel Yereli, Craft Atölye ve Bahar Kerimoğlu'ndan oyunculuk eğitimi de almıştır. 2016 senesinde televizyon dünyasına adım atan Serel Yereli, Kanal D ekranlarında yayınlanan "Bodrum Masalı" dizisi ile birlikte ilk defa profesyonel oyunculuk kariyerine geçiş yaptı. 

Güzel oyuncu bu projede Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Hilmi Cem İntepe ve Bora Cengiz gibi başarılı isimlerle birlikte rol almıştır.

Yaptığı sporlar: Binicilik, Okçuluk, Voleybol, Sörf, Yelken, Buz Pateni

Müzikle ilgisi: Piyano çalıyor, Şarkı söylüyor


Yorumlar