Anasayfa /  Magazin

Serel Yereli'den takipçilerini kızdıracak sözler!

Bodrum Masalı dizisiyle tanınan Serel Yereli, sosyal medyadan aldığı eleştiriler için öyle bir yorum yaptı ki takipçilerini kızdıracak.

Abone ol
Abone ol 01 Haziran 2019 18:18

Yayınlandığı zaman büyük yankı uyandıran Bodrum Masalı dizisinin yıldız oyuncusu Serel Yereli, sosyal medyada takipçilerinin ağır eleştirilerine maruz kalmıştı ve eleştirilere mayolu fotoğrafıyla cevap vermişti. Yereli'nin aldığı eleştiriler ise kiloları hakkındaydı.

Serel Yereli'den mayolu cevaptan sonra takipçilerini kızdıracak sözler - Sayfa 2

Yereli, kariyerine oyunculuk ile adım atmıştı ama aklında hep şarkıcılık vardı. Albüm çıkarmak istediğini söyleyen genç oyuncu, albüm çalışmaları için Londra'ya gitmişti. Londra'dan kısa süreliğine Türkiye'ye dönen Serel Yereli Türkiye'de bir mekandan erkek arkadaşı ile çıkarken görüntülendi.

Serel Yereli'den mayolu cevaptan sonra takipçilerini kızdıracak sözler - Sayfa 3

Serel Yereli, mekan çıkışı fotoğraflarının çekilmesiyle utangaç tavırlar sergiledi. Kendisini görüntüleyen habercilere "Lütfen çekmeyin, istemiyorum" şeklinde tepki gösteren oyuncu, "Sosyal medyadaki paylaşımlarınız çok yorumlanıyor. Gelen tepkilere ne söylemek istersiniz?" şeklindeki soruya, "İnsanlara ne diyebilirim ki? Ağzı olan konuşuyor" cevabını verdi.

Serel Yereli'den mayolu cevaptan sonra takipçilerini kızdıracak sözler - Sayfa 4

 Serel Yereli'ye bir takipçisi sosyal medyada, ''İyice şişko oldun. Patates gibisin. Şarkı söylerken itici görünüyor'' şeklinde bir yorum yapmıştı.

Serel Yereli'den mayolu cevaptan sonra takipçilerini kızdıracak sözler - Sayfa 5

Serel Yereli, takipçisinin bu yorumuna ''Evet kilo aldım. Sana bir güzellik borcum mu var? İnsanların üstüne gitme'' diyerek cevap vermişti.

Serel Yereli'den mayolu cevaptan sonra takipçilerini kızdıracak sözler - Sayfa 6

Serel Yereli, son olarak ise mayolu pozunu Instagram'dan paylaşarak kilo eleştirilerine yanıt vermişti.

Serel Yereli'den mayolu cevaptan sonra takipçilerini kızdıracak sözler - Sayfa 7

Serel Yereli kimdir?

Serel Yereli, 19 Nisan 1995 tarihinde İzmir Göztepe'de dünyaya geldi. Sporcu baba ve İngilizce öğretmeni anne babanın tek çocuğu olan Serel Yereli, Küçük yaşlarından itibaren müziğe ve tiyatroya son derece ilgi duymuş, bu ilgisi onu Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne yönlendirmiştir. 

Serel Yereli'den mayolu cevaptan sonra takipçilerini kızdıracak sözler - Sayfa 8

 Babasını 16 yaşındayken ani bir kalp krizi sonucu kaybeden Yereli, 2012 yılında "O Ses Türkiye" yarışmasına katıldı ve yarışmada ilk turda elendi.

Serel Yereli'den mayolu cevaptan sonra takipçilerini kızdıracak sözler - Sayfa 9

İngilizce, Fransızca, İtalyanca ve İspanyolca olmak üzere tam 4 dil bilen Serel Yereli, Craft Atölye ve Bahar Kerimoğlu'ndan oyunculuk eğitimi de almıştır.

Serel Yereli'den mayolu cevaptan sonra takipçilerini kızdıracak sözler - Sayfa 10

 2016 yılında televizyon dünyasına adım atan Serel Yereli, Kanal D ekranlarında yayınlanan "Bodrum Masalı" dizisi ile birlikte ilk defa profesyonel oyunculuk kariyerine geçiş yaptı. Güzel oyuncu bu projede Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Hilmi Cem İntepe ve Bora Cengiz gibi başarılı isimlerle birlikte rol almıştır.


Yorumlar