Anasayfa /  Magazin

Selami Şahin'den duygulandıran Zeki Müren itirafı!

Selami Şahin bir mekanda sahne aldı. Şahin, “Ocak ayına kadar yeni albümümüzü çıkarıyoruz” şeklinde konuştu

Abone ol
Abone ol 13 Kasım 2017 15:16

Cadde'nin haberine göre, Selami Şahin sahne sonrasında muhabirlerin sorularını yanıtladı.

"Çok iddialıyım" diyen Şahin, muhabirlerin “Bugüne kadar Sezen Aksu dışında kimlerin sesi sizi heyecanlandırdı?” sorusuna, “Zeki Müren. O bir müzik okuluydu. Tam 30 bestemi okudu. Onu çok özledim” yanıtını verdi.

1711881_940x531

SEZEN AKSU'YU NASIL KEŞFETTİ?

Sezen Aksu’yu, yıllar önce Unkapanı’nda dinleyen ve keşfeden Selami Şahin, “Sezen’i ilk dinlediğimde ona hasta oldum. O ses Allah vergisi” dedi.

Selami Şahin, müzik blogu ‘Pop Bizde’ye konuştu. Bir müzikalde oynayabileceğinin sinyalini veren sanatçı, yıllar önce Sezen Aksu’yu nasıl keşfettiğini anlattı. Şahin, “Unkapanı’nda Şahinler Plak’ın kayınçosu ‘Selami’ciğim ara verdiğin zaman seni biriyle tanıştıracağım, sesini dinler misin Sezen Hanım’ın?’ dedi.

selami-sahin-sezen-aksu-yu-nasil-kesfettigini-anlatti-380393-5

15 dakika sonra yemek arasında ‘Buyurun, ne tür okuyorsunuz?’ dedim Sezen’e... ‘Batı ve Türk müziği’ yanıtını verdi. Sesini duyduğum anda ‘Allah Allah!’ dedim” şeklinde konuştu.

Yapımcıya “Bu kıza hemen kontrat yapın ve albüm çıkarın” dediğini anlatan sanatçı, “İnanılmaz bir şeydi, dinlerken resmen hasta oldum. Nitekim tahminim doğru çıktı. O ses Allah vergisidir. Bestecilik hayatına da girdi. Helal olsun. Onunla gurur duyuyorum. Bu şekilde onun müzik dünyasına girmesine vesile oldum. Daha sonraları, ‘Sen Sevdalı Ben Belalı’ parçamı okudu. Benim için büyük bir şereftir” açıklamasını yaptı.





Süperhaber


Etiketler selami şahin
Yorumlar