Anasayfa /  Magazin

Sarp Levendoğlu Birce Akalay'ı silememiş...

Sarp Levendoğlu, Bebek Tevfik Fikret İlkokulu 1059 no'lu sandıkta halk oylamasına katılan isimler arasındaydı.

Abone ol
Abone ol 17 Nisan 2017 15:47

SARP LEVENDOĞLU DÖVMESİNİ SİLDİRMEMİŞ

Akşam'da yer alan habere göre hayli gergin olduğu görülen oyuncunun oyunu kullandığı sırada geçen aylarda olaylarda boşandığı eşi Birce Akalay'ın adının yazılı olduğu dövmesini sildirmemiş olması dikkat çekti.

Referandum hakkında konuşma yapmaktan kaçınan Levendoğlu, gazetecilerin eski eşi Birce Akalay'la ilgili soruları üzerine “Bu konu hakkında hiç konuşmadım, konuşmak da istemiyorum” diyerek sessizliğini korudu.

SARP LEVENDOĞLU KİMDİR?

Ali Sarp Levendoğlu (d. 25 Aralık 1981 [1], Ankara), Türk oyuncu ve yönetmen.Oyunculuğa altı yaşında başladı. Saint Benoit Lisesi’nden mezun olduktan sonra, Bilgi Üniversitesi'nde Görsel İletişim Tasarımı okudu ve İstanbul Kültür Üniversitesi oyunculuk bölümünden mezun oldu. Yönetmen Mustafa Altıoklar'ın yeğeni olması dolayısıyla ilk oyunculuk çalışmalarını onun projelerinde yapmıştır. Lise Defteri, Çınaraltı, Emret Komutanım, Zeliha'nın gözleri adlı dizilerde ve O Şimdi Asker ile Emret Komutanım Şah Mat adlı sinema filmlerinde rol almıştır. Emret Komutanım ve Gece Gündüz dizilerinde yönetmenlik de yapmıştır.Final Yapmış Olan Küçük Ağa dizisinde rol almaktaydı. Küçük Ağa dizisinde başrolü paylaştığı Birce Akalay ile 1 Ağustos 2014 tarihinde evlendi.




Yorumlar