Anasayfa /  Magazin

Şarkıcı Hatice elbisesini kaldırıp poposunu gösterdi

Şarkıcı Hatice, podyumda yürürken elbisesini kaldırıp herkese poposunu gösterdi ve bu görüntüye Seher Dilovan'dan sert tepki geldi.

Abone ol
Abone ol 11 Mart 2019 21:49

40 yaşındaki şarkıcı, bu sefer katıldığı bir defilede olay oldu. Şarkıcı Hatice podyumda yürürken taşıdığı elbise ile geceye damgasını vurdu. Transparan kıyafeti ile podyumda yürüyen Hatice izleyicilere kalçasını böyle gösterdi.

Şarkıcı Hatice elbisesini kaldırıp poposunu gösterdi - Sayfa 3

''PODYUM NEYMİŞ, DÜNYAYI GETİRİN TOZUNU ATTIRAYIM'':Instagram hesabından defilenin videosunu paylaşan Hatice, ''Podyum neymiş. Dünyayı getirin tozunu attırayım.'' notunu düştü.

Şarkıcı Hatice elbisesini kaldırıp poposunu gösterdi - Sayfa 4

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ: Gündemde kalabilmek adına poposunu göstermekten çekinmeyen Hatice'nin bu davranışı özellikle sosyal medya kullanıcılarının büyük tepkisini çekti.

Şarkıcı Hatice elbisesini kaldırıp poposunu gösterdi - Sayfa 5

Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan katıldığı televizyon programında şunları söyledi:

-Ankara oyun havaları söyleyen eğlenceli keyifli müzik yapan bir genç kızdan podyumda poposunu siyah bir şifonun içinden paparazzilere sunan bir kadına dönüşmek. Hatice babası başı geleneksel kasketli bildik bir Anadolu ailesinin kızı, Arif Sağ’ın öğrencisi.

Şarkıcı Hatice elbisesini kaldırıp poposunu gösterdi - Sayfa 6

''ARKAN SAĞLAM OLACAK'': Hatice, daha önce yaptığı bir paylaşımda “Bu devirde ya yüreğin ya arkan sağlam olacak” ifadelerini kullanmıştı.


Yorumlar