Anasayfa /  Magazin

Sağlık Bakanlığı şikayet etmişti! Mustafa Sandal’dan sansür açıklaması

Mustafa Sandal, Sağlık Bakanlığı'nın Radyo ve Televizyon Üst Kuruluna (RTÜK) şikayet ettiği Reset klibiyle ilgili, "Sağlık çalışanları rahatsız etmesinden dolayı çok büyük bir mutsuzluk duydum. Bunun farkın varır varmaz hemen klibini sansürledim" dedi.

Abone ol
Abone ol 17 Temmuz 2018 13:01

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, CRI TÜRK'te Michael Kuyucu’nun programına katılarak, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yeni şarkısının kibinin sağlık çalışanları rahatsız etmesinden dolayı çok büyük bir mutsuzluk duyduğunu söyleyen şarkıcı Sandal, ”Bunun farkın varır varmaz hemen klibini sansürledim. Klibin içinde bir çok karakter var. Bizim yapay zekamız da istediği karaktere girip çıkabiliyor. O esnada gözümüzden kaçtı. Aslında klipteki hemşire karakteri yanlış veya rahatsız edici bir şey de yapmıyor; fakat kıyafetinden, hal ve hareketlerinden ötürü hemşirelerimizi ve sağlık sektöründe çalışanları, gece gündüz demeden sağlığımız için çabalayan insanları sanırım biraz kırdık. Ben bu konuda çok hassasım. Bunun böyle olduğunu gördüğüm anda ekibime hemen bu görüntüleri karartıyoruz, bir şey yapıyoruz dedim ve kendi klibini sansürledim. Çünkü ben bu yola çıkarken insanların hayatına güzel bir dokunuş yapma niyetiyle çıkıyorum, bir negatiflik çıksın değil niyetim. Eğer kötü bir şeye yol açıyorsa hemen müdahale ederim” dedi.

‘MAGAZİN MEDYASINA HİÇ KIRILMADIM’

Moralinin ve enerjisinin çok yüksek olduğunu belirten şarkıcı Sandal, eski eşi Emine Jahovic ile boşanma sürecinde yaşanılanlardan dolayı magazin medyasına kırgın olmadığını belirterek, “Hiç kırılmadım. Neden biliyor musunuz? Bir pilotun bazen türbülansa girdiğinde canı sıkılma lüksü var mı? Yok. Havada bir akım farklılığı oluyor, uçak sallanabiliyor ve yolcular rahatsız olabiliyor. Pilotun bundan dolayı pilotluğa küsme veya kızma gibi bir lüksü yok” açıklamasını yaptı.


Yorumlar