Anasayfa /  Magazin

Reynmen'den flaş '100 milyon' paylaşımı! 'Şarkıyı sileyim mi?'

Reynmen lakaplı sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş'ın 'Derdim Olsun' klibi sadece 18 günde 100 milyondan fazla izlenmeye ulaştı. Çektiği içeriklerle youtube trendlerini sallayan Reynmen sesinin güzelliği ile dikkat çekiyor bazı paylaşımlarda söylediği şarkıların videoları sosyal medyada dolaşmayı başarmıştı. Derdim Olsun şarkısından önce 2 ay boyunca kanala video yüklemeyen fenomen 'Derdim Olsun' şarkısı ile gündem oldu ve trend 1'de uzun bir süre kaldı. 18 günde 100 milyon izlenme için medya hesabından bir video paylaşan Yusuf Aktaş 'Şarkıyı sileyim mi?' diye sordu.

Abone ol
Abone ol 13 Şubat 2019 13:12

YouTuber Reynmen'in 25 Ocak'ta yayınladığı 'Derdim Olsun' şarkıcı rekor kırmış ve ilk günde 6 milyon izlenmeye ulaşmıştı. Klibinin bir kısa filmden çalıntı olduğu iddiaları da ortaya atılmıştı. Reynmen ise klipteki bazı sahnelerde esinlenme olduğunu söylemişti.

18 günde 101 milyon izlenen Derdim Olsun klibi hakkında Reynmen ilginç bir yorumda bulundu. Reynmen, Instagram hesabından paylaştığı videoda, 'Tüm müzik camiasından 100 milyon izlendiğim için özür dilerim. Hem de 18 günde. Şarkıyı sileyim mi?' ifadelerini kullandı.


Etiketler derdim olsun
Yorumlar