Anasayfa /  Magazin

Piyanist Fazıl Say, 'Her Şey Çok Güzel Olacak' paylaşımıyla gülümsetti!

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, sosyal medya hesabından yaptığı, "Her şey çok güzel olacak" paylaşımıyla takipçilerini gülümsetti.

Abone ol
Abone ol 15 Mayıs 2019 00:27

Ünlü piyanist Fazıl Say, "Her şey çok güzel olacak" paylaşımıyla takipçilerini gülümsetti.

"ÇOK ZEKİCE BİR İRONİ"

Instagram hesabından paylaşım yapan Fazıl Say takipçilerini şaşırtmayı başardı. Fazıl Say'ınpaylşımı kıssüre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni aldı. Say'ın bir takipçisi, "Fazıl bey kafamızı karıştırdınız resmen." ifadelerini kullandı. Başka bir takipçisi ise, "Çok zekice bir ironi." ifadelerini kullandı

.





"20'SİNİ DE EKREM İMAMOĞLU KAZANACAK"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın konserine katılmasıyla çok konuşulan Fazıl Say, yenilenecek İstanbul seçimleri ile ilgili Instagram hesabından paylaşımlar yapmıştı. Paylaşımında İstanbul'da seçimi kazanan kişinin Ekrem İmamoğlu olduğunu söyleyen Say, CHP'ye de alınan bu karar sonrası bir tavsiyede bulunmuştıu. YSK'nın İstanbul seçimleri ile ilgili kararının ardından Ekrem İmamoğlu'nun fotoğrafını paylaşan Fazıl Say, paylaşımın altına şu notu düşmüştü: "Biz İstanbul'da yaşayanların başkanı artık Ekrem İmamoğlu'dur! 20 kere de seçim yenilense, 20'sini de Ekrem İmamoğlu kazanacaktır!"


Yorumlar