Anasayfa /  Magazin

Özcan Denizin boşanma nedeni ortaya çıktı!

Geçtiğimiz günlerde Feyza Aktan'a boşanma davası açan Özcan Deniz'in, genç eşini aldattığı yönünde bomba iddialar ortaya atıldı.

Abone ol
Abone ol 21 Haziran 2019 16:07

Geçtiğimiz günlerde Feyza Aktan'a boşanma davası açan Özcan Deniz'in, genç eşini aldattığı yönünde bomba iddialar ortaya atıldı.

2018 Mart ayında sade bir törenle evlenen Özcan Deniz ve Feyza Aktan çiftinden kötü haber gelmişti. İkilinin apar topar boşanması hayranlarını üzerken, magazin gündemine bomba gibi düşecek iddialar ortaya atıldı. İddialara göre Feyza Aktan, Özcan Deniz'in cep telefonunda başka bir kadından gönderilmiş mesajlar buldu.

Eşinin telefonundaki bu mesaj ile sarsıldığı söylenen Feyza Aktan'ın, Özcan Deniz ile arasında büyük bir tartışma çıktığı ve çiftin, evliliklerini bu yüzden bitirdikleri kulislerde konuşulmaya başlandı.

Yayın yasağı getirilmişti: 

Öte yandan boşanma davası, Özcan Deniz’in avukatının başvurusu üzerine İstanbul 8. Aile Mahkemesi'nde açıldı. Çekişmeli olarak görülecek davaya tarafların talebiyle yayın yasağı getirildi.

Velayet meselesi: 

Çiftin oğulları Kuzey'in velayetinin kimde kalacağı merak konusu olurken, iki ismin de bebeği birbirlerine vermeye niyetlerinin olmadığı söyleniyor.

Eşine ev bakıyor: 

Bir başka iddia da Özcan Deniz'in Feyza Aktan için ev baktığı yönünde. Çiftin Babalar Günü'nde Zekeriyaköy'de birlikte oturdukları eve yakın mesafedeki Köy adlı lüks siteden ev baktıkları söyleniyor. 

15 milyon lira tazminat: 

Son olarak ise Feyza Aktan, boşanmak için 15 aylık eşi Özcan Deniz'den 15 milyon lira tazminat talep ediyor. Ayrıca aylık bir nafaka isteğinde bulunmuyor.

Özcan'dan bu talebe ret: 

Bilal Özcan'ın haberine göre Özcan Deniz bu talebi kabul etmemiş ve "Tazminat ödemem, 25 bin lira aylık nafaka veririm. Çocuğumun her şeyiyle de her zaman ilgilenirim" yanıtını vermiş.

Oğlunu göremiyor mu?: 

Özcan Deniz, Babalar Günü'nde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekmiş ve oğlunu göremediği de iddia edilmişti.


Yorumlar