Anasayfa /  Magazin

Oscar ödüllü oyuncu rol uğruna 20 kilo alınca depresyona girdi

Gelecek ay vizyona girecek yeni filmi için 20 kilo alan Oscar ödüllü oyuncu Charlize Theron, rolüne hazırlanırken değişen beslenme alışkanlıkları yüzünden depresyona girdiğini söyledi.

Abone ol
Abone ol 19 Nisan 2018 18:58

Oscar ödüllü aktris Charlize Theron, gelecek ay vizyona girecek Tully filminde annelik krizi yaşayan orta yaşlı bir kadın olarak izleyicinin karşısına çıkacak.

20 KİLO ALDI, DEPRESYONA GİRDİ

Rolü için 20 kilo alan Güney Afrikalı oyuncu, filmin çekimi esnasında günlük alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kaldığı için depresyona girdiğini ifade etti. Entartainment Tonight’a konuşan 43 yaşındaki aktris, ağır kalorili bir diyet uygulamanın sanıldığı kadar kolay olmadığını açıklayarak, şunları söyledi:

"HAYATIMDA İLK DEFA..."

“Canlandırdığım kadının nasıl hissettiğini anlamak istedim ve yemek yemenin beni bu kadına daha da yaklaştıracağını düşündüm. Ancak, bu durum benim için büyük bir sürpriz oldu ve depresyonla yüzleşmek zorunda kaldım. Hayatımda ilk defa bU kadar çok işlenmiş gıdayı bir arada yedim ve çok fazla şekerli içecek içtim. Bu filmde olmak benim için eğlenceli olmadı.”

GECE 2'DE KALKIP FAST-FOOD YEDİM"

Theron, kilo almak için gece ikide kalkıp fast-food yediğini, hamburger ve milkshake ile kahvaltı yaptığını sözlerine ekleyerek, “İlk üç hafta gerçekten eğlenceliydi kedimi şeker dükkanındaki bir çocuk gibi hissettim. Sonrasında iyi hissetmedim. Aniden aşırı miktarda yediğimi ve bunun mesleğimden kaynaklandığını fark ettim.”






Yorumlar