Anasayfa /  Magazin

Okan Kurt fena yakalandı!

Eylül 2018'de Demet Akalın'dan boşanan Okan Kurt bir kadınla görüntülendi.

Abone ol
Abone ol 18 Kasım 2018 16:43

Eylül ayında herkesi şoke ederek bir anda boşanan Okan Kurt, Maslak'ta bir bayanla objektiflere yakalandı.

Geçtiğimiz eylül ayında ünlü popçu Demet Akalın'la 6.5 yıllık evliliğini sonlandıran Okan Kurt, Maslak 1453'te yer alan Greecology adlı mekanda bir kadın arkadaşıyla yemek yedi. Hürriyet'te yer alan habere göre, iki saat baş başa mekanda sohbet eden ikili, ardından yürüyüş yaptı.

Bir kahve dükkanından kahve alan Okan Kurt ile arkadaşı, ardından iş insanının Maslak 1453'te tuttuğu yeni evine geçti. Okan Kurt'un Demet Akalın'la boşandıktan sonra ilk defa başka bir kadınla görülmesi akıllara ''Yeni bir aşk mı?'' sorusunu getirdi.

''OKAN'I ÖZLEDİM'':

Akalın 10 gün önce ''Okan'ı özledim. Bana 'İşlerimi düzeltip yine karşına çıkacağım' dedi. Bekliyorum. Başka bir aşk yaşamam mümkün değil. Biz severek ayrıldık'' demişti.

Öte yandan çift, geçtiğimiz günlerde kızları Hira Kurt ile Polonezköy'e gitmişti. Okan Kurt ve Demet Akalın’ın fotoğraflarını görenler 'Demet, Okan'ı affetti' yorumunda bulunmuştu.

Demet Akalın ise fotoğrafların yayınlanmasının ardından bir açıklama yapmış ve "Nezaketimden fotoğraf çektiriyorum. Hira için haftada bir görüşüyorum, çok meraklı olmayın ve kendinizi bu kadar zeki zannetmeyin! Ayıptır..!" demişti.

Demet Akalın ile Okan Kurt 6.5 yıllık evliliğin ardından 11 Eylül'de boşanmıştı. Çiftin kızları Hira 4.5 yaşında.


Etiketler Akalın
Yorumlar