Anasayfa /  Magazin

Oğuzhan Tükenmez kimdir neden öldü?

Oğuzhan Tükenmez kimdir, aslen nereli ve kaç yaşındaydı soruları genç oyuncunun ölümünün ardından akıllara takıldı. Birçok kişinin Kiralık Aşk dizisinde Ozan karakteri ile tanıdığı 21 yaşındaki model ve oyuncu Oğuzhan Tükenmez hayatını kaybetti. Peki birçok reklam filminde de oynayan Oğuzhan Tükenmez neden öldü, ölüm nedeni ne?

Abone ol
Abone ol 06 Ağustos 2018 23:40

Oğuzhan Tükenmez kimdir, kaç yaşındaydı ve Oğuzhan Tükenmez neden öldü soruları genç oyuncunun ölümünün ardından akıllara takıldı. Henüz 21 yaşında olan ve birçok kişi tarafından Kiralık Aşk dizisinde Ozan karakteri ile tanınan, aynı zamanda modellik yapan başarılı oyuncu Oğuzhan Tükenmez motosiklet kazası sonucu hayatın baharındayken öldü.

Dün aklam 21.30 sularında Şişli'deki iş yerinin motosikleti ile tur atan genç oyuncu Oğuzhan Tükenmez bir arabanın çarpıp kaçması sonucu hayatını 21 yaşında kaybetti. Modellik yapan genç isim aynı zamanda birçok reklam filminde de boy göstermişti.







OĞUZHAN TÜKENMEZ NEDEN ÖLDÜ: Sanatçı Onur Akay, Kiralık Aşk isimli dizinin oyuncularından 21 yaşındaki Oğuzhan Tükenmez’in, trafik kazasında hayatını kaybettiğini duyurdu.

21 yaşındaki genç oyuncunun ölümü sevenlerini yasa boğdu. Akay, 21 yaşındaki oyuncu Oğuzhan Tükenmez’in, motor kazasında hayatını kaybettiğini duyurdu. Akay, “Kiralık Aşk isimli dizide onu Ozan karakteri ile tanımıştık. Ayrıca çok sayıda reklam filmlerinden de tanıdığımız 21 yaşındaki oyuncu arkadaşımız Oğuzhan Tükenmez, İstanbul’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Şişli’de dün gece 21:30 sularında çalıştığı iş yerin motorunu alıyor tur atmak için ve Şişli Postanesi’nin önünde bir araba, genç oyuncunun kullandığı motora çarpıp kaçıyor. Hastaneye kaldırılan genç oyuncu maalesef kurtarılamıyor.” dedi.

Ayrıca genç oyuncunun sette ünlü oyuncular Barış Arduç ve Onur Büyüktopçu ile çekilmiş fotoğrafını da paylaşan Onur Akay, “Lise dördüncü sınıftan bu yana modellik ve oyunculuk yapan Türkiye'nin önemli şirketlerinin tanıtım filmlerinde de rol alan genç oyuncu, düzgün fiziği kadar yeteneğiyle de otoritelerden tam puan almayı başarmıştı. Hedefinin beyaz perdede önemli projelerde yer almaktı. Ailesine ve sevenlerine sabır dilerim. Mekânı cennet olsun inşallah.” ifadelerini kullandı.





OĞUZHAN TÜKENMEZ KİMDİR? NE İŞ YAPIYORDU: Star TV'deki Kiralık Aşk dizisinde Ozan karakterini canlandıran Oğuzhan Tükenmez 21 yaşındaydı. Lise son sınıftan bu yana modellik ve oyunculuk yapıyordu. İstanbul'da geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.


Yorumlar