Anasayfa /  Magazin

Nusret'in o paylaşımına tepkiler büyüyor!

Et tuzlama hareketiyle tüm dünyada fenomen hale gelen Nusret'in Fidel Castro'lu fotoğrafı tartışma yarattı. Nusret'in paylaşımına sosyal medyadan tepki yağdı.

Abone ol
Abone ol 05 Aralık 2017 12:48

Çektiği et videolarıyla tüm dünyada fenomen haline gelen Nusret Gökçe, İstanbul, Katar, Dubai ve Abu Dabi'nin ardından Miami'de şube açtı.

Fakat Miami'de yeni şubesini açan Nusret'in geçen yıl paylaştığı fotoğraf ortaya çıktı ve ABD'de yaşayan Kübalıları oldukça kızdırdı.

narcos-3-sezon-icin-nusretli-tanitimDq3UEdGv1kCh0ireX27FFQ_1

ABD basınına konuşan Kübalılar, Küba'nın efsane lideri Fidel Castro'nun resminin önünde çekilen ve Castro'nun ölümünden dört gün önce paylaşılan fotoğrafa tepki gösterdi.

"BİR DAHA SENİN MEKANINA GİTMEYECEĞİM"

Şapkasını Castro gibi takan ve elinde bir puroyla poz veren Nusret'in fotoğrafını gören Miamililer sosyal medyada, "Bu fotoğrafı görene kadar çok havalı olduğunu düşünüyordum" ve "Bir daha senin mekanına gitmeyeceğim" diye yazdı.

dunyayi-konusturan-nusret-in-gecmisten-bugune-659377_2045_12_b

PAYLAŞIMI SİLDİ

ABD'lilerin mesajları sonrasında Nusret'in söz konusu paylaşımı silinirken, Fox News ve Miami Herald gibi medya kuruluşları da tepkileri okuyucularına duyurdu.

"BU MİAMİ'DE ÖLÜM ÖPÜCÜĞÜDÜR"

Facebook üzerinden Carlos Navarro isimli bir kullanıcı, "Bu Miami'de ölüm öpücüğüdür. Bu çok saygısızca ve Miami'deki Kübalılara ayıp" derken; Andres Asion ise, "Bu fotoğraftan dolayı rezervasyonumu iptal ettirdiğimi söyledim. Benim babam Küba göçmeni ve onu oraya götüremem" ifadesini kullandı.

İşte o paylaşım:

nusret-in-fidel-castro-fotografiyla-yaptigi-10313523_9427_m





Süperhaber


Etiketler olay paylaşım
Yorumlar