Anasayfa /  Magazin

Nuray Hafiftaş neden öldü ? İşte son röportajı

Türk halk müziği sanatçıcı Nuray Hafiftaş bugün hayatını kaybetti. Nuray Hafiftaş'ın ölüm nedeni, neden öldü, hastalığı ne, kaç yaşında öldü? gibi sorularda ünlü sanatçının hayranları tarafından araştırılmaya başlandı. Yeşil gözlü sanatçı gözlerini bağışladığı da ortaya çıktı. Kolon kanserine yakalanan Nuray Hafiftaş'ın hayat hikayesi ve biyografisi hakkında son bilgiler haberimizde.

Abone ol
Abone ol 14 Şubat 2018 14:56

Pendik'te tedavi gördüğü özel hastanede hayatını kaybeden Nuray Hafiftaş neden öldü? Ünlü türk halk müziği sanatçısının ölüm nedeni ne oldu? Ölümüyle herkesi yasa boğan sanatçının hastalığı ne? Kolon kanseri ve karaciğer kanseri teşhisi konulan ünlü sanatçı Hafiftaş'ın asıl ölümü nedir? Kolon konseri nedir, neden olur, belirtileri nelerdir? Merak edenler için detaylı ayrıntılı bilgiler...



Türk halk müziğinin yeşil gözlü kraliçesi olarak bilinen Nuray Hafiftaş geçtiğimiz yıl Temmuz ayında geçirdiği kalın bağırsak ameliyatından sonra karaciğerine de sıçrayan kanser nedeniyle özel bir hastanede tedavi altına alınmıştı. Uzun süre tedavi gören ünlü sanatçı Nuray Hafitaş bugün hayatını kaybetti.



Nuray Hafiftaş kanser illetine yakalandıktan sonra verdiği bir röportajda hayatının bir anda tepe taklak olduğunu söylemiş ve yaşadığı zor günleri şu sözlerle aktarmıştı.



NURAY HAFİFTAŞ NEDEN ÖLDÜ



Hayatım bir anda tepe taklak oldu. Ben normalde çok pozitif bir insanım. İlk tedaviye başladığım süreçte çok yoruldum çünkü çok yoğun bir şekilde kemoterapi alıyordum. Ancak buraya adım atar atmaz doktorumun hastalığım hakkındaki detaylı bilgi paylaşımları beni çok mutlu etti. Buraya büyük bir mutlulukla geliyorum.



SON RÖPORTAJI

Ünlü sanatçı TRT Haber'e verdiği röportajda hastalığıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Hafiftaş'ın röportajını izlemek için aşağıdaki resme tıklayabilirsiniz.


Yorumlar