Anasayfa /  Magazin

Nuray Hafiftaş'ın dayakçı kocası kimdir? işte gizli evliliği

Nuray Hafiftaş'ın hiç evlenmediği bekar olduğu sanılıyordu. Meğer Nuray Hafiftaş 1992 yılında gizlice evlenmiş. Nuray Hafiftaş'ın eşinin ismi Ceyhun Çelik. Nuray Hafiftaş'ın bu evliliği sadece 2 ay sürmüş ve kocasından 'dayak atıyor' diye boşanmış.

Abone ol
Abone ol 15 Şubat 2018 23:16

14 Şubat Sevgilliler gününde hayata veda eden ünlü türkücü Nuray Hafiftaş'ın hiç evlenmediği ve bekar olduğunu sanılıyordu. Meğer Nuray Hafiftaş 1992 yılında bir kez evlenmiş ve bu evlilikten ağzı fena halde yanmış. Nuray Hafiftaş'ın bu evliliği bilinmiyor çünkü sadece 2 ay sürmüş ve boşanma ile noktalanmış. Nuray Hafiftaş'ın eşi ile yaptığı sürpriz evlilik o dönem gazetelerine de günler sonra yansımış. ve "gizli nikah' başlığı ile verilmiş.

NURAY HAFİFTAŞ EVLENDİĞİ EŞİ KİMDİR?

Nuray Hafiftaş'ın 1992 yılında gizlice evlendiği kişinin ismi Ceyhun Çelik. Nuray Hafiftaş bu evliliği en yakınlarından bile gizlemiş ve kaset çalışması sırasında tanıştığı Ceyhun Çelik ile yıldırım nikahı kıymış. Nuray Hafiftaş'ın evliliği boşanmak için mahkemeye başvurunca ortaya çıkmış.

NURAY HAFİFTAŞ DAYAK YÜZÜNDEN BOŞANMIŞ

1992 yılındaki gazetelere yansıyan haberlere göre Nuray Hafiftaş kocası Ceyhun Çelik'ten şiddet görmüş. 2 aylık evliyken ünlü türkücü dayak yediği eşi Ceyhun Çelik'i karakola şikayet etmiş. Nuray Hafiftaş'ın ailesi boşanmasını isterken araya Cengiz Kurtoğlu girmiş ve ünlü türkücü eşine bir şans daha vermiş. Ancak kocası Ceyhun Çelik dayak olayına devam edince Nuray Hafiftaş avukatı İlhan Gündüz aracılığı ile boşanmak için dava açmış.

Nuray Hafiftaş'ın 2 ay süren olaylı evliliği ve dayakçı kocası Ceyhun Çelik ile ilgili haberler 16 Şubat 1992 tarihli milliyet gazetesine şu şekilde haber olmuş;

BU YÜZDEN Mİ BİR DAHA HİÇ EVLENMEDİ

Nuray Hafiftaş'ın kaset çalışması yaparken tanışıp evlendiği eşi Ceyhun Çelik müzik yönetmeni olarak çalışıyordu. Çiftin tanışması da bu yolla olmuştu. Nuray Hafiftaş kocasını dayak yüzünden boşadıktan sonra bir daha adını hiç anmadı ve kimseyle de evlenmedi. Verdiği röportajlarda da 'erkeklere' olan güvensizliğini 'neden evlenmiyorsunuz' sorusuna verdiği yanıtla şu şekilde ortaya koymuştu;

- Evlenmek için insanlara güvenmek gerekiyor. Hiç kimse mutsuzluk yaşasın, boşansın, çocukları ortada kalsın istemez. Bunların sebeplerini bilem eyiz. Kapılar kapandığında içeridedir yaşanan bütün gerçekler. Öyle bir zaman olmuş ki, erkekler kadınları sömürmek ister durumdalar. Özellikle sanatçının isminden yararlanayım, ekranlara çıkayım diyen çok erkek modeli var. Korkuyorsun tabiî bir şekilde... Öyle bir hayat süreceksem, kendi halimde, ailemle yaşayayım diyorum...

- Bazı şeyler vardır size anlatamam.Sorumluluklarımdan bahsediyorum. Eğer ben olmazsam, hiçbir şey olmaz. Benim hayatıma girecek insanın da en az benim kadar mütevazî, ailesine ve aileme düşkün, maddî ve manevî şeyleri benimle paylaşıyor olması gerekiyor. Bu olamadığı takdirde, benim ailem ve etrafım zorda kalır.

ANA BABAMA EL OĞLUNU DEĞİŞMEM

-Bin tane el oğlunu anamın, babamın tırnağına değişmem. Bu kadar açıklayabilirim... Benim huzurum olacaksa, evliliğe evet derim.

Kaynak:İnternethaber






Yorumlar