Anasayfa /  Magazin

Mustafa Sandal Aşk İddialarını Reddetmişti: Ceren Hindistan'a Attığı Mesajlar Ortaya Çıktı

Ceren Hindistan, dün yapmış olduğu açıklamada “Mustafa benim için değerli ve sevdiğim bir insan arkadaşız ve konuşuyoruz. 

Abone ol
Abone ol 30 Ekim 2018 17:57

Özel hayatı konuşmaktan yana olmadım ve birbirimizi tanıma aşamasındayız, görüşüyoruz, konuşuyoruz. Mustafa'ya aşık olmayacak bir kadın tanımıyorum. Bu süreç birbirimizi tanıyarak özel şekilde kalsın istiyoruz. Sosyal medya üzerinden konuşmaya başladık.

MUSTAFA SANDAL O İDDİALARI YALANLAMIŞTI

11 senelik eşi Emina Jahoviç ile yakın zamanda yollarını ayıran Mustafa Sandal, Ceren Hindistan’ın bu açıklamalarından sonra "Ceren Hanım, aşk yakıştırmasından sonra bana sosyal medyadan mesaj atıp hayranlığını dile getirdi. Ben de karşılık verdim. Kendisiyle yan yana gelmedik. Aşk yok, arkadaşlık var" diyerek aşk iddialarını yalanladı.

NEDEN SEVGİLİ OLMUYORUZ

2.Sayfa programının yorumcuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt, Ceren Hindistan’ın Mustafa Sandal’dan gelen mesajları kendilerine gösterdiğini açıkladı.

İkilinin açıklamalarına göre;  Mustafa Sandal, Ceren Hindistan’a “Sen çok güzelsin, ben yakışıklı, neden sevgili olmuyoruz. Tek sıkıntı sana bakarken yaşanılacak konsantrasyon bozukluğu. Sana aşık olmaktan başka alternatif bırakmadın.Yan yana fotoğraflarda ne kadar güzel duruyoruz” şeklinde mesajlar atmış.


Etiketler 2.Sayfa programı
Yorumlar