Anasayfa /  Magazin

Murat Boz Burak Özçivit arasında kıyametler koptu

Birincisi çok sevilen ve Murat Boz Aslı Enver aşkına sebep olan Kardeşim Benim filmini devam filmi Kardeşim Benim 2, merakla bekleniyordu.

Abone ol
Abone ol 07 Aralık 2017 13:40

24 Kasım'da vizyona giren film, ilk 3 günde yalnızca 213 bin kişi tarafından izlendi. Vizyondaki 2. haftasında da beklenen ilgiyi karşılamayan film, 420 bin kişi tarafından seyredildi. Gişe rakamları ilk filmin rakamlarından çok geri kalan filmin faturasını Burak Özçivit, Murat Boz'a kesti. İkili arasında kıyametler koptu.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, 'Kardeşim Benim 2' filmi gişede sınıfta kalınca faturayı Murat Boz'a kesti. Durum öyle bir hal aldı ki Burak Özçivit, Murat Boz'u hayatından çıkaracak seviyeye geldi.

İddiaya göre yurt içi ve yurt dışı galalarında yer alarak aynı zamanda yapımcısı olduğu filmin tanıtımı için çalışan Özçivit'in İstanbul'daki gala hariç hiçbir gösterime katılmayan Boz'la arası açıldı. Özçivit, jürisinde yer aldığı 'O Ses Türkiye' yarışmasının çekimleri dolayısıyla galalara katılmayan Boz'a tavır alıp popçuyu instagram'da takipten çıkardı.

Filmin gişede uğradığı hüsranın kendisiyle bir ilgisinin olmadığını düşünen Boz da Özçivit'i takibi bıraktı. İkili arasında esen soğuk rüzgarlar ise rakiplerinin işine yaradı. 1 Aralık'ta vizyona giren 'Aile Arasında' filmi, ilk 3 günde 505 bin kişi tarafından izlendi.

Senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı başrolünü Demet Evgar'la Engin Günaydın'ın paylaştığı film, gişesi ve hasılatıyla 'Kardeşim Benim 2'yi ezdi geçti. 'Aile Arasında' ilk haftasında 7 milyon TL hasılat elde ederek 2 haftada yaklaşık 5 milyon TL gişe yapan 'Kardeşim Benim 2'ye tur bindirdi.

Kardeşim Benim' serisinde ağabey ile kardeşi canlandıran Murat Boz ile Burak Özçivit'in arasının daha önce de açıldığı konuşulmuştu. İddiaya göre o dönemki dargınlık Fahriye Evcen ile Aslı Enver arasındaki soğuk rüzgarlardan kaynaklıydı.

FAHRİYE EVCEN'İN ARASI NESLİHAN ATAGÜL İLE DE BOZUKTU; Burak Özçivit'in Kara Sevda dizisinde başrolü paylaştığı Neslihan Atagül ile Fahriye Evcen'in de arasının bozuk olduğu iddia edilmişti. Eşinin rol arkadaşıyla arası bir türlü barışmayan Fahriye Evcen daha sonra Neslihan Atagül'ün gelinliğine benzer bir gelinlik giymiş ve bu gelinlik olay yaratmıştı.


Yorumlar