Anasayfa /  Magazin

Müge Anlı’nın eski kocası Burhan Akdağ Erdoğan’a mektup yazdı mı?

Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk oldu.Müge Anlı'nın başlattığı okuma-yazma seferliğine destek olan Erdoğan çiftinin katıldığı programın ardından şok bir iddia ortaya atıldı.Müge Anlı'nın eski eşi Burhan Akdağ ise Erdoğan'a mektup yazarak yardım çağrısında bulunduğu iddia edildi.

Abone ol
Abone ol 07 Şubat 2018 00:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müge Anlı'nın programına konuk olurken, Anlı'nın eski eşi Burhan Akdağ ise Erdoğan'a mektup yazdı. Müge Anlı ile Burhan Akdağ'ın 11-12 yıl önceki ayrılık süreci magazin basınında da çokça yer bulmuş ve haber sayfalarına taşınmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hitaben yazdığı iddia edilen mektupta, “programına katıldığınız Müge Anlı yüzünden bu mektubu kaleme alma ihtiyacı hissettim” ifadelerini kullanan Burhan Akdağ, Erdoğan'a Müge Anlı'yı şikayet etti ve kızıyla görüşme talebini iletti.

Erdoğan'a yazdığı mektupta, “TV ekranlarında sunduğu programda 16 yıldır görüşmeyen baba –kızları buluştururken gayet iyi oyunculuk yeteneği sergileyen Müge Anlı’nın kendi kızını 11 yıldır babası ile görüştürmemesi nasıl bir tutarsızlık, nasıl bir karakter zafiyetidir” diyen Burhan Akdağ, mektubunun devamında kızının akrabalarını dahi tanımadığını öne sürerek Erdoğan'a şunları yazdığı iddia edildi;

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bir mektup yazan Burhan Akdağ, kızını görmek için büyük bir mücadele verdiğini belirterek , şu ifadeleri kullandı;

KIZIMLA İLGİLİ BİLDİĞİM TEK ŞEY...

TV ekranlarında  sunduğu programda 16 yıldır görüşmeyen baba –kızları buluştururken gayet iyi oyunculuk yeteneği sergileyen Müge Anlı'nın  kendi kızını 11 yıldır babası ile görüştürmemesi nasıl bir tutarsızlık, nasıl bir karakter zafiyetidir. Sizin de kızlarınız var ve nasıl kol kanat  gerdiğinizi gözlemliyoruz. 

Benim kızım eksik...

Benim kızımın kanatları yok...

Benim kızım neden babasız büyüsün?

Benim kızım 16 yaşında. Kızımı görmek istiyorum...

Hangi rengi sevdiğini, en çok hangi yemeği sevdiğini, en çok hangi sanatçının şarkılarını dinlediğini, kaç numara ayakkabı giydiğini, yurt dışında hangi ülkelere gittiğini bilmiyorum... 

Sinemayı mı sever, tiyatroyu mu hiç bilmiyorum.

Kızımla ilgili bildiğim tek şey iyi bir Fenerbahçeli olduğu.

BU KANUN GÖZDEN GEÇİRİLMELİ

Bu babalar neden çocuklarını göremiyor biliyor musunuz? 6284 sayılı kanun yüzünden. Sözde bu kanun aileyi koruyor. Korumadığı apaçık, bukanun tekrar gözden geçirilmeli. Çünkü hiçbir çocuk annesiz babasız büyümemeli. Devlet bu konuda gerekirse anne babaya yaptırımlar uygulamalı. 

Sayın Cumhurbaşkanım, tek arzum çocuklarımız sevgisiz büyümesin. 

Bu ülkede sevgi bitmiş, sevgi tükenmiş, sevgisiz bir toplum olmuşuz.

Lütfen asıl sevgi seferberliği için adım atın... 

Çünkü çocuklarımız sevgiyle büyürse, toplumdaki sevgisizliği çözmüş oluruz...

En derin sevgi ve saygılarımla... 

Müge Anlı'nın eski eşi Burhan Akdağ kimdir?




Yorumlar