Anasayfa /  Magazin

Messi’ye benzeyen Reza Parastesh’ın 23 kadınla beraber olduğu iddiası

Messi’ye benzeyen Reza Parastesh’ın 23 kadınla beraber olduğu iddiası sosyal medyayı ayakandırdı işte detaylar...

Abone ol
Abone ol 27 Haziran 2019 13:50

Messi’ye benzeyen Reza Parastesh’ın 23 kadınla beraber olduğu iddiası




 Dünyaca ünlü futbolcu Messi’nin ikizi olarak nitelenen İranlı Reza Parastesh’in bu durumu kullanarak İran’daki 23 kadınla beraber olduğu iddia edildi. Ayrıca aldatılan kadınların Reza Parastesh’e dava açtıkları da haberlerde yer aldı. Bahsi geçen internet sitesinde yer alan haberlerde ise kaynak olarak “Insolite Tv” isimli Twitter hesabı gösterildi. 

Söz konusu iddia yabancı kaynaklı internet sitelerinde de yer aldı. İspanya’da yayın yayın Marca, Reza Parastesh’in Messi’ye benzerliğinden yararlanarak 23 kadınla beraber olduğunu belirtti.





Ancak ünlü futbolcu Messi’nin ikizi olarak nitelenen İranlı Reza Parastesh’in bu durumu kullanarak 23 kadınla beraber olduğu ve kadınların da kendisine dava açtığı iddiası doğru değil. Söz konusu iddianın ilk olarak paylaşıldığı Insolite Tv, mizahi içerikler paylaşan bir sayfa. Ayrıca Reza Parastesh de sosyal medyadan yaptığı açıklamalarda söz konusu iddianın doğru olmadığını ifade etti.

Insolite Tv mizahi içerikli paylaşımlar yapıyor

Arjantinli futbolcu Messi’ye benzerliğiyle dikkat çeken Reza Parastesh hakkındaki iddianın ilk olarak 23 Haziran 2019’da Twitter’da Insolite Tv isimli bir hesap tarafından paylaşıldığını söylemek mümkün. 









Fransızca olarak yapılan paylaşımda Messi olduğunu iddia eden bir kişinin 23 kadınla beraber olduğu ifadelerine yer verildi. Söz konusu paylaşım şimdiye kadar yaklaşık 5 bin kullanıcı tarafından beğenildi. 

2017 yılında Twitter’a katılan Insolite Tv’nin şimdiye kadar sadece 12 paylaşım yaptığı görülüyor. Hesabın diğer paylaşımlarına bakıldığında da haberlerin ve içeriklerin mizahi amaçla üretildiği anlaşılabiliyor. 

Örneğin, 9 Eylül 2018 tarihli bir paylaşımda ABD’li porno film oyuncusu Johnny Sins’in fotoğrafının kullanıldığı ve kendisinin yaklaşan ABD Başkanlık seçimlerinde aday olduğunu açıkladığı belirtiliyor



Yorumlar