Anasayfa /  Magazin

Merve Sanay'dan skandal hareket! Çırılçıplak kapıyı açtı (instagram)

Sosyal medya fenomenlerinden Merve Sanay, yaptığı paylaşımla sosyal medyayı salladı. Merve Sanay, çırılçıplak soyunup pizza siparişi verdi ve o halde kapıyı açtı. Merve Sanay'ın arkadaşı ise o anları saniye saniye kaydetti. İşte o anlar ve Merve Sanay pizza paylaşımı (Merve Sanay instagram)

Abone ol
Abone ol 07 Aralık 2018 19:12

Sosyal medya fenomenlerinden Merve Sanay, yaptığı paylaşımla ortalığı salladı. Merve Sanay, çırılçıplak şekilde pizzacıya kapıyı açtı. Merve Sanay'ın arkadaşı ise o anları saniye saniye kaydetti. İşte o anlar ve Merve Sanay pizza paylaşımı (Merve Sanay instagram hesabı)

KAPIYI ÇIRILÇIPLAK AÇTI

Çocuk, genç, yaşlı yaklaşık 1 milyon kişi tarafından takip edilen Merve Sanay, olayı biraz abarttı! Evine gelen pizzacıya kapıyı çıplak açtı. Yetmezmiş gibi de bir arkadaşı tarafından kaydedilen o anların görüntüsü ise Instagram'dan paylaşıldı.

PİZZACI ŞOK

Kapıyı sadece iççamaşırı ile açan Merve Sanay bu görüntüleri çektirerek paylaştı. Bu paylaşımdan sonra ise sosyal medya karıştı, yüzlerce yorum aldı. Bu paylaşımın yersiz olduğunu söyleyen takipçileri ise Merve Sanay'a tepki gösterdi.

"BU NASIL CESARET BÖYLE YAZIKLAR OLSUN"

Sanay bir takipçisi paylaşıma, "Ya bu nasıl iş böyle bir bunu yapmadığınız kalmıştı." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise "Bu nasıl cesaret böyle yazıklar olsun." yorumunu yaptı.

İŞTE OLAY OLAN O VİDEO






Yorumlar