Anasayfa /  Magazin

Mehmet Günsür'dan özel hayatına ilişkin samimi açıklamalar!

Yakında vizyona girecek olan filmi ‘Martıların Efendisi’yle seyirciyle buluşacak Mehmet Günsür bir dergi çekimi için geldiği Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Çekim sonrası basın mensuplarıyla bir araya gelen Günsür, iş ve özel hayatıyla ilgili samimi açıklamlarda bulundu.

Abone ol
Abone ol 14 Aralık 2017 13:02

Nişantaşı'nda bir dergi için sokak çekimleri yapan yakışıklı oyuncu Mehmet Günsür giydiği kürkle dikkatleri üzerine çekti.

Sık sık Roma - İstanbul arasında mekik dokuyan ünlü oyuncu, "Eve geç gitsem çocuklarım darılır. O yüzden Roma’ya haftada iki kez gidip geliyorum, çok da zor olmuyor biliyorsunuz biraz yakın yerler" dedi.

'GİŞE DEĞİL SANAT FİLMİ YAPTIK'

Milliyet'ten Seçkin Vardar'ın haberine göre: Filmin fragmanında Bige Önal'la sevişme sahneleri dikkat çeken Günsür, gişeye hitap eden iş yapmadıklarını anlatıp şöyle devam etti: "Filmimizi gişe filmi olarak görmüyoruz. Çok izlensin istiyoruz ama diğer romantik komedi filmlerine göre farklı kulvardayız. O yüzden bizim seyircimiz ayrı, izleyiciler filme farklı bir istekle gelecek biz gişeyi düşünmeden istediğimiz hikayeyi anlatmak istedik, sanatsal yönü olan bir film yaptık. İzleyicileri farklılaştırmak istemiyorum ama bir romantik komediye giderken izleyicilerin beklentileri farklıdır ama bu filimde öyle bir beklenti olmayacak. Bakalım ağızdan ağıza ne konuşulacak bu önemli bizim için. Bu bir romantik komediye gidermiş gibi gidilecek bir film değil. Başka bir film başka bir hikâye. Don Kişot hikâyesi aslında bir adam ve karşısında bir dünya öyle bir film bu" dedi.

8537187

Fİ ULUSAL KANALDA SANSÜRE UĞRAMAZ

Fi' dizisinin televizyon kanallarına transfer olması halinde çok fazla sansürlenecek bir şey olmadığını da anlatan Mehmet Günsür, "Fi dizisinde kadro çok güzel hikaye çok kuvvetli olduğu için izleniyor. Bir de dijitalde yaptığımız için insanların televizyonda görmeyi unuttuğu bir takım detayları görmek hoşuna gidiyor. içki içen sigara içen oyuncuları görünce onlara daha gerçekçi geliyor. Bir de her karakter çok kuvvetli karakterler iyi ya da kötü karakter diye ayırabileceğiniz bir karakter yok. Bunları seviyorlar o yüzden dizinin internetten ulusal bir kanala geçince büyüsünün kaçacağına inanmıyorum. Bizde aslında televizyonda yayınlandığında çok fazla sansürlenecek bir şey yok. Dizinin eksenini kaydıracak sansür olacak bir şey yok" sözlerini kullandı.

8537189

Süperhaber


Yorumlar