Anasayfa /  Magazin

Mehmet Ali Erbil öldü mü? SON DAKİKA Mehmet Ali Erbil'in ablası açıklası

Mehmet Ali Erbil öldü mü haberleri sosyal medyaya bomba gibi düştü. Mehmet Ali Erbil öldü mü haberi yalanlandı. Peki Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl? Ablası açıklamalarda bulundu. İşte Mehmet Ali Erbil'in son durumu

Abone ol
Abone ol 05 Aralık 2018 21:18

Mehmet Ali Erbil öldü mü haberleri sosyal medyaya bomba gibi düştü. Mehmet Ali Erbil öldü mü haberi yalanlandı. Peki Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl? Mehmet Ali Erbil'in ablası açıklamalarda bulundu. İşte Mehmet Ali Erbil'in son durumu ve Mehmet Ali Erbil öldü iddialarının yanıtı.

Mehmet Ali Erbil, haftalar önce evinin banyosunda düşerek hastaneye kaldırıldı. Kaburgası kırılan ve kırıklardan bir tanesinin akciğer zarına batmasıyla durumu ağırlaşan Mehmet Ali Erbil hakkında dün akşam saatlerinde sosyal medyada çıkan 'Mehmet Ali Erbil vefat etti' iddialarına aileden yanıt geldi.

Akşam saatlerinde sosyal medyada dolaşan Mehmet Ali Erbil "hayatını kaybetti" paylaşımları yalan çıktı. 61 yaşında olan ve yoğun bakım tedavisi hala devam eden Mehmet Ali Erbil ile ilgili hayatını kaybetti iddiaları ortaya atıldı. Ünlü sanatçının ablası Yeşim Erbil konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Sosyal medyadan açıklama yapan Erbil, "Bazı haberler çıkmış arayanlar oldu. Tedavisi devam ediyor. Bir sorun yok. Detaylı bilgileri paylaşırım. Bizden haber almadıkça başka haberlere inanmayın" ifadelerini kullandı.

 

MEHMET ALİ ERBİL'İN DOKTORUNDAN GELEN SON AÇIKLAMA

Maslak'ta özel bir hastanede tedavisine devam edilen ünlü şovmenin doktoru Jan Klod Kayuka, şovmenin durumu hakkında şunları söyledi: "Farklı bir şey yok. Gırtlağında bir delik açıldığı doğrudur çünkü vücudun daha rahat nefes alması için gerekli operasyondu. Biz de bundan sonra daha olumlu gelişmeler ümit ediyoruz. Şimdi metroyla hastaneye geçiyorum ve bir an önce kontrollerimi yapacağım. Ağızdan beslenemeyen biri için kilo kaybı normaldir; ancak 30 kilo verdiğine dair çıkan haberler yalan. Bizi duyuyor ve tepki veriyor ama böyle bir durumda sonuç için konuşamıyoruz." 


Yorumlar