Anasayfa /  Magazin

Mehmet Ali Erbil'den sevindiren haber

Uzun süredir yoğun bakımda olan Mehmet Ali Erbil, aylardan sonra sosyal medya hesabından ilk kez mesaj yayınladı.

Abone ol
Abone ol 09 Şubat 2019 15:28

18 Ekim'de evinin banyosunda düşmesi sonucu hastaneye kaldırılan ve aylardır hastanede bulunan Mehmet Ali Erbil'den sevindiren bir haber daha geldi.

Geçtiğimiz günlerde uzun süredir kaldığı yoğun bakımdan çıkan ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil, hastaneye kaldırıldıktan sonra sosyal medya hesabından ilk kez mesaj yayınladı.

 

"SONSUZ TEŞEKKÜRLER":

18 Ekim'de evinin banyosunda düşmesi sonucu hastaneye kaldırılan ve 16 yıldır mücadele ettiği 'Kaçış Sendromu' hastalığının nüksetmesiyle uzun süre yoğun bakımda kalan ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil, yoğun bakımdan çıktıktan sonra ilk kez sosyal medya hesabından mesaj yayınaldı. Ünlü sunucu mesajında, "Bu özel günümde beni arayan, soran, dualarıyla yanımda olan tüm dostlarına sevenlerime sonsuz teşekkürlerimi sunarım." notunu düştü

meeh.jpg

İLK İSTEĞİ LAHMACUN VE PİZZA OLMUŞTU:

Evinin banyosunda düşmesi sonucu hastaneye kaldırılan ve 16 yıldır mücadele ettiği 'Kaçış Sendromu' hastalığının nüksetmesiyle uzun süre yoğun bakımda kaldıktan sonra normal odaya alınan Mehmet Ali Erbil'in ilk isteği lahmacun ve pizza olmuştu.

Doğum gününden önce bilinci açılan ve normal odaya alınan Mehmet Ali Erbil'in ilk isteği lahmacun ve pizza oldu.

Aylardır ölümle pençeleşen usta oyuncunun durumu iyiye gidiyor. Odası balonlarla süslenecek. Kutlamaya eski eşleri ve çocukları; Sezin, Yasmin ve Ali Sadi katılacak

Ailesi dışında hiç kimse alınmayacak. Mehmet Ali Erbil hastalık sürecinde 15 kilo vermişti.


Yorumlar