Anasayfa /  Magazin

Mehmet Ali Erbil bombasını Metin Uca patlattı!

Metin Uca, kaçış sendromu hastalığına yeniden yakalandığı için aylardır yoğun bakımda tedavisini sürdüren Mehmet Ali Erbil hakkında müjdeyi verdi.

Abone ol
Abone ol 01 Temmuz 2019 19:20

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, geçtiğimiz haftalarda babasının her geçen gün iyiye gittiğini ve kısa bir süre içerisinde taburcu olacağını söylemişti. Bu müjdeli haberle Mali'nin hayranları sevinirken, ünlü şovmenin doktoruyla konuştuğunu söyleyen Metin Uca ise bombayı patlattı.

Mehmet Ali Erbil bombasını Metin Uca patlattı: İlk benden duyun istedim - Sayfa 2

Şu sıralar Bodrum tatiline devam eden Metin Uca, sosyal medya hesabından Mali'nin doktoruyla pozunu paylaştı. Uca, “Resimdeki beyefendi ülkemizin yüzakı hekimlerinden biri…" diyerek şu notu düştü; "İki yıl önceki rahatsızlığımda bilgisine deneyimine dostluğuna sığındığım Jan Klod Kayuka ile Bodrum gecelerinde karşılaşınca hem şahane sohbet ettik hem de güzel bir haber verdi." 

Mehmet Ali Erbil bombasını Metin Uca patlattı: İlk benden duyun istedim - Sayfa 3

Çarşamba günü taburcu oluyor: "Uzun süredir rahatsızlığı devam eden ünlü sunucu arkadaşım Mehmet Ali Erbil eski sağlıklı günlerine kavuştu ve bu çarşamba artık taburcu oluyor. Beni de 2 yıl önce sağlığıma kavuşturan değerli doktorlarımın arasında özel bir yeri olan Kayuka'nın bu güzel haberini ilk benden duyun istedim.

Mehmet Ali Erbil bombasını Metin Uca patlattı: İlk benden duyun istedim - Sayfa 4

Mali'nin hayranları bu habere sevinirken, Ünlü şovmen verdiği bir röportajda çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Günaydın'a konuşan Mehmet Ali Erbil, röportajında yaşadığı zor günler hakkında şu ifadelere yer vermişti;

Mehmet Ali Erbil bombasını Metin Uca patlattı: İlk benden duyun istedim - Sayfa 5

Dua ettim: "O günlerde Allah'a 'Bir tek bana sol elimi bahşet, hiç olmazsa hayatım biraz kolaylaşsın' diye dua ettim ve gerçekten de sol elimi oynatmaya başladım sonrasında"

Mehmet Ali Erbil bombasını Metin Uca patlattı: İlk benden duyun istedim - Sayfa 6

Benim fişimi çek: Kendisini hayata izleyicilerinin 'Mehmet Ali Bey' seslerinin döndürdüğünü söyleyen ünlü şovmen, başlarda hiç iyileşemeyeceğini düşündüğünü, doktor kardeşine 'Eğer böyle yaşayacaksam benim fişimi çek' dediğini sözlerine eklemişti.

Mehmet Ali Erbil bombasını Metin Uca patlattı: İlk benden duyun istedim - Sayfa 7

Mehmet Ali Erbil'e ne olmuştu?: Erbil, evindeki banyoda düşmesi sonucu hastaneye kaldırılan ve tedavi gördüğü kaçış sendromuna yeniden yakalanmıştı.


Yorumlar