Anasayfa /  Magazin

MasterChef Murat diskalifiye olmaya doyamadı!

MasterChef Türkiye'de her yaptığı olay olan 'Murat Özdemir' yarışmacıların ve jüri üyelerinin sınırlarını zorlamaya daha ilk günden başlamıştı. Her yaptığı, her söylediği olay olan ve 'olayların adamı' Murat Özdemir yine bir yarışma programından (diskalifiye) kovuldu. Daha önce de 'Yemekteyiz' yarışmasından da kovulan Özdemir geçtiğimiz günlerde Yotube Fenomeni Enes Batur ile tartışmasıyla gündeme gelmişti.

Abone ol
Abone ol 14 Kasım 2018 02:43

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE MURAT KOVULDU!

MasterChef Türkiye'de Kırmızı takımın Döner yarışmasında zorlu bir mücadele verdiği sırada Murat'ın çok konuşup yarışmacılara müdahale etmesi ve Jüri üyeleri ile tartışmaya girmesi sonucunda, jüri üyeleri tarafından alınan ortak karar sonucunda yarışma alanından kovuldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DEN MURAT DİSKALİFİYE EDİLDİ!

MasterChef Türkiye'de bu haftanın takım kaptanları Kerem ve Mehmet oldu. Takım oyununda ise galibiyet sevincini Kırmızı Takım (Kerem) yaşadı. Mavi takımda yarışan Meltem, haftanın ilk eleme adayı oldu. Daha sonra ki  yarışma da ise Mavi takım, Kırmızı takıma fark atarak kazandı ve oylama sonucu kırmızı takımdan Kerem ve Uğur eleme adayları oldu. Meltem, Uğur ve Kerem üçlüsü eleme oyununda kıyasıya bir mücadele verdi. Jüri üyeleri Somer, Hazer ve Mehmet Yalçınkaya elenen yarışmacıyı açıkladığı sırada büyük bir şok yaşandı. Stüdyo'dan kovulan Murat Özdemir'in diskalifiye edildiğini ve Meltem, Kerem ve Uğur üçlüsünden kimsenini elenmediğini söyledi. Yarışmacılar ise  bu karara karşı şaşkınlıklarını gizleyemedi. Ve MasterChef'ten elenen (diskalifiye) isim Murat Özdemir oldu.

Somer Şef, Mehmet Şef ve Hazer Şef oy birliği ile verdiği karar sonucu Masterchef Murat Özdemir diskalifiye oldu. 

MASTERCHEF MURAT İLE ENES BATUR ARASINDA GERGİNLİK!

MasterChef Murat yarışmada olduğu kadar sosyal medyada yaptığı açıklamalarla da gündem olmaya devam ediyordu. Son olarak Youtuber Enes Batur ile kısa süreli bir gerginlik yaşayan MasterChef Murat sosyal medyada kullandığı ifadelerle tepki toplamıştı. Birlikte Youtube için çekim yapma kararı alan ikili arasında 'para' konusu olunca tartışma yaşandı. İddia'ya göre MasterChef Türkiye'de yarışmacı olan Murat Özdemir, Enes Batur'dan çekim için para talep etmiş ve tartışmanın fitili de bundan dolayı ateşlenmişti.

MASTERCHEF MURAT 'YEMEKTEYİZ' PROGRAMINDAN DA KOVULDU!

MasterChef Türkiye ile gündeme gelen ve her yaptığı olay olan Murat Özdemir 'Yemekteyiz' yarışmasına da katılmıştı. Yaptığı yorumlarla ve davranışlarıyla o zaman da gündeme gelen Özdemir, sunucu Onur Büyüktopçu’nun sözünü sık sık kestiği için yarışmadan kovulmuştu.

Murat Özdemir, MasterChef Türkiye'den nasıl kovuldu? MasterChef Türkiye'de neler yaşandı. İşte Murat Özdemir'in diskalifiye edilme anı - video izle

TRHABERLER ÖZEL / MEHMET MERT ALTINUÇ








Yorumlar