Anasayfa /  Magazin

Lüks içinde yüzen kadın pes dedirtti!

Lüks ve zenginlik içinde yaşayan Güney Afrika'nın en zengin üçüncü ailesinin varisi olan 27 yaşındaki Kaila Methven hayat hikayesiyle ağızları açık bıraktı.

Abone ol
Abone ol 13 Nisan 2019 21:53

27 yaşındaki en ünlü fast-food tavuk zincirinin varisi olan Kaila Methven, şu anda lüks içinde yüzse de, dünyanın en tanınmış isimlerinden biri olsa da yaşadığı trajik çocukluk öyküsüyle pes dedirtti.

"ETKİSİNDEN HALA ÇIKAMADI"

Medium adlı bir dergiye verdiği röportajda çocukluğuna dair bir çok trajik durumdan bahseden Kaila, alkolik olan annesinin o daha 14 yaşındayken intihar ettiğini itiraf etti. Çocukken çok katı bir terbiye aldığı söyleyen Kaile, dedesinin büyüttüğü şirketi geliştirerek Rainbow Chicken Unlimed şirketini kurdu. Babasının o 3 aylıkken onu terk ettiğini ve hayatında hiç baba figürü olmadığını bunun eksikliğini hep geçtiğini söyleyen genç varis, annesinin intiharını hala unutamadığını ve annesini kaybettikten sonra babası tarafından katı bir eğitim aldığını söyleyen genç varis, hala çocukluğunda yaşadıklarının etkisinden çıkamadığını belirtti.

"KADINLARI GÜÇLENDİRMEK İSTEDİM"

Okulu bitirdikten sonra, kariyerine başladığı Los Angeles'a geri döndü. Model ve moda tasarımcısı kısa süre önce 10 milyon £ değerinde elmas dışında hiç bir şey giymediği adeta çıplak olduğu bir dergi çekimi gerçekleştirmişti. Instagram yıldızı bir dergide neredeyse çıplak görünmesi ile ilgili "kadınları güçlendirmek" istediğini söylemişti.


Etiketler Kaila Methven
Yorumlar