Anasayfa /  Magazin

Lerzan Mutlu'dan Bülent Ersoy'a sert yanıt

Lerzan Mutlu'dan Bülent Ersoy'a sert yanıt

Abone ol
Abone ol 18 Mayıs 2016 13:44

Lerzan Mutlu, Oya Aydoğan'a kötü davrandığı iddialarına ilk kez cevap verdi. Mutlu "canlı yayınını basarım" diyen Ersoy'a 100 bin liralık dava açtığını söyledi.

Beyaz TV'de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programında birlikte program yapan Lerzan Mutlu'yla merhum Oya Aydoğan'ın arasının aslında ekranda göründüğü gibi iyi olmadığı, perde arkasında büyük sıkıntılar yaşandığı iddiaları gündemde yer alırken, Bülent Ersoy, "Benim arkadaşım, can dostum, hayatı boyunca ne kimseye sinsilik, hainlik beslemiş ne de kötü gözle bakmamıştır. Bunu herkes böyle bilsin, en başta da Lerzan Mutlu hanımefendi" diyerek Lerzan Mutlu'ya olan öfkesini dile getirmişti.

BÜLENT ERSOY'U SAVCILIĞA VERDİ

"Ben o kıza çok sinirliyim. O haddini çok aşıyor. Sen kime sesini yükseltiyorsun. Oya o kadar içine atan bir kız ki, cevap veremez sana. Şu anda konuşulacak bir ortam değil. Hepimiz zaman içerisinde, beraber çalıştığımız insanlarla ters düşmüşüzdür. Bu olacak şeyler fakat bunu fevriliğe dökerek, çirkin kelimelerle bezeyerek sesini yükseltmek… Sen kime sesini yükseltiyorsun. Dua etsin kafam dolu. Adamın canlı yayınını basarım..." diyen Ersoy'un sözlerine Lerzan Mutlu ilk kez cevap verdi. Mutlu, programında Bülent Ersoy'a sert çıkarak 'Sana verecek cevabım var ama saygımdan susuyorum' dedi ve 100 bin liralık tazminat davası açtığını da sözlerine ekledi.

MÜGE DAĞISTANLI VE DENİZ AKKAYA ATEŞ PÜSKÜRDÜ

'Günah Keçi'si ilan edildiğini söyleyen Mutlu, "Bu mübarek üç aylarda benim ciğerimi yakanların, ciğeri yansın" ifadelerinde bulundu. Kanal D'de program yapan Müge Dağıstanlı hakkında da zehir zemberek açıklamalarda bulunan Lerzan Mutlu 'Nasıl oluyor tek taraflı yayın yapabiliyorsunuz?' diyerek Kanal D yönetimine seslendi. Kendisi hakkında 'karalama' kampanyası başlatıldığını söyleyen Mutlu hakkında açıklama yapanları savcılığa verdiğini ve Allah'a havale ettiğini açıklarken bir başka TV kanalında yayın yapan Deniz Akkaya'ya da sert çıktı. Mutlu, Akkaya'yı da savcılığa verdiğini açıkladı. Lerzan Mutlu, hastanenin dedikodu ortamına döndüğünü bu yüzden bir kez gittiğini ve bir daha da gitmediğini açıklarken hakkında konuşanları ispata davet etti.

DENİZ AKKAYA INSTAGRAM'DAN YANIT VERDİ

Lerzan Mutlu'nun programında sert bir şekilde açıklama yaptığı isimlerden biri olan Deniz Akkaya, sosyal medyadan paylaştığı imalı fotoğrafa şu notu düştü: "Aranızda Kalmasın bugünlük bitti. Yayın esnasında tematik bir kanalda oturan birinin kendisine çok yakışan üslup bozukluğuna bolca dikkat çıkmışsınız. Şahane tespitler ve uyarınız için çok teşekkür ederiz. Çok fazla soran ve ricada bulunan olmuş; zaten çoktan mahkemeye verilmiş bulunuyor kendisi, soranların içi rahat olsun."

Yorumlar