Anasayfa /  Magazin

Kraliyet gelinlerinin arasını bir Türk açtı!

İngiltere'nin kraliyet gelinleri Kate Middleton ve Meghan Markle, Türk modacı Erdem Moralıoğlu'na aynı zamanlarda kıyafet diktirmek isteyince aralarında tartışma çıktı.

Abone ol
Abone ol 17 Nisan 2018 16:56

İngiltere'nin kraliyet gelinleri Kate Middleton ve Meghan Markle, Türk modacı Erdem Moralıoğlu'na aynı zamanlarda kıyafet diktirmek isteyince aralarında tartışma çıktı.

Tüm dünya Prens Harry ile Meghan Markle'ın 19 Mayıs'taki düğününü merakla beklerken Meghan Markle'nin, Kate Middleton'ın müdavimi olduğu Türk modacıya gelinlik diktirmek istemesi ortalığı karıştırdı.

BİRÇOK MODACIYLA GÖRÜŞTÜ

ABD'li prenses adayı, gelinliği için birçok modacıyla görüştü. Markle'ın geçtiğimiz günlerde Erdem Moralıoğlu'nun Londra'daki butiğinden çıkarken görülmesi ise ortaya "Prensesin gelinliğini Erdem dikecek" iddialarını çıkardı. Türk modacının kendisine yeni bir halkla ilişkilerci ve asistan tutup kadrosunu genişletmesi de bu iddiaları güçlendirdi.

KATE MİDDLETON ERKEN DAVRANDI

Bu olaylar yaşanırken Kate Middleton düğündeki kıyafetini dikmesi için çok önce Erdem Moralıoğlu ile anlaşmıştığı ortaya çıktı. Kate Middleton'ın bu hamlesi ise Meghan Markle ile arasında sıkıntı yarattı. Yaşanılan sıkıntıların ardından düğünde kimin 'Erdem' imzalı kıyafet giyeceği merak konusu oldu.

BİRÇOK YILDIZ ONU TERCİH EDİYOR

İngiltere'de birçok ödül alan Erdem Moralıoğlu'nu sadece Kraliyet Ailesi değil Hollywood yıldızlarının da tercih ediyor. Michelle Obama, Sarah Jessica Parker, Sienna Miller, Kate Winslet, Julianne Moore, Anne Hathaway, Keira Knightley Emma Stone ve Claudia Schiffer gibi isimler ünlü modacının müşterileri arasında yer alıyor.




Yorumlar