Anasayfa /  Magazin

Kızı ve Eşi cesur paylaşımlar yapan Hamdi Alkan sonunda patladı!

Kızı Zeynep Alkannaz'ın cesur paylaşımlarına ses çıkarmadığı için büyük tepki alan ünlü yönetmen Hamdi Alkan, sonunda sessizliğini bozdu. Alkan, "Ne yapayım gidip eşimin, kızımın saçlarını mı yolayım" dedi.

Abone ol
Abone ol 29 Temmuz 2018 20:38

Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel ve kızı Zeynep Alkan Instagram'daki cesur pozlarıyla sık sık gündeme gelse de iki genç kadın yaptıkları paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor.

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Eşinin ve kızının paylaşımlarına yorum yapmayan Hamdi Alkan ise artık sessiz kalamadı. Posta'tan Suna Akyıldız'a konuşan Alkan kendisini ve ailesini eleştirenlere tepki gösterdi. İşte o açıklamadan satır başları:

"KİMSE KİMSEYİ İLGİLENDİRMEMELİ"

Hakaret ve küfür, insanın kulağına geliyor ve üzüyor ama çok da umrumda değil. Kimse kimseyi ilgilendirmemeli! Selen, denize, havuza mayoyla giriyor, pardesüyle giremez. Başkası haşemasıyla girer, bir başkası kadın erkek ayrı yerde girer. İsteyen bununla ilgili fotoğraf paylaşır isteyen paylaşmaz.

"EŞİMİN VE KIZIMIN SAÇLARINI MI YOLAYIM"

Kadın spor yapıyor, sağlıklı görünüyor. Verdiği fotoğrafın anlamı çok açık: Spor yapan, sağlıklı, dinç bir anne. Ne yapayım gidip eşimin, kızımın saçlarını mı yolayım? Böyle mi mutlu olacaksınız? Hayır, bunu yapmayacağım. Dünya yeterince kötü.

"ÖLÇÜYÜ KAÇIRMA KIZIM DİYORUM"

Zeynep'e "Ölçüyü kaçırma kızım" diyorum. Çünkü ölçüyü kaçırdığı zaman öyle ya da böyle ucuz bir malzeme olabiliyor insan. İşiyle var olsun istiyorum. Her zaman yanında durdum. Fiziği güzel, yetenekli, akıllı bir kız Zeynep. Gidiyor, Avrupa Parlementosu'nda sorular soruyor mesela, böyle özellikleri de var. Şimdi YouTube kanalı açmaya hazırlanıyor. Çok gayretli, içi içine sığmıyor. Hiçbir yaptığını kötü niyetle yapmıyor.


Yorumlar