Anasayfa /  Magazin

Kerimcan Durmaz sessizliğini bozdu!

Cinsel organını gösterdiği videosu yüzünden büyük tepki toplayan ünlü fenomen Kerimcan Durmaz, günler sonra suskunluğunu bozdu. Kerimcan Durmaz, " O kadar çok utanıyorum ve kendimi o kadar mahcup hissediyorum ki, ne diyeceğimi bilemiyorum." dedi.

Abone ol
Abone ol 04 Mayıs 2019 21:51

Kerimcan Durmaz'ın uçak tuvaletinde çektiği müstehcen videoyu, Instagramhesabından paylaşması büyük tepki toplamıştı. Kerimcan Durmaz, sosyal medyadan yayınladığı videoda, "Öncelikle beni takip eden, başta ailem olmak üzere bütün küçük kardeşlerimden, büyüklerimden ve böyle bir şeyi izlemek zorunda kalan herkesten çok özür diliyorum." ifadelerini kullandı.

SKANDAL SONRASI KONUŞTU

Magazin gündemine bomba gibi düşen skandal sonrasında pek çok ünlü isim Durmaz'a tepki göstermiş ve ünlü fenomen hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu.

Kerimcan Durmaz, günler sonra sessizliğini bozdu.

"KENDİMİ O KADAR MAHCUP HİSSEDİYORUM Kİ"

Instagram'dan özür videosu yayınlayan durmaz şunları söyledi:

Günlerdir çok üzgünüm ve yaşadığım bu olayla alakalı birkaç şey söylemek istiyorum. Öncelikle beni takip eden, başta ailem olmak üzere bütün küçük kardeşlerimden, büyüklerimden ve böyle bir şeyi izlemek zorunda kalan herkesten çok özür diliyorum. O kadar çok utanıyorum ve kendimi o kadar mahcup hissediyorum ki, ne diyeceğimi bilemiyorum. Yaşadığım bu talihsiz olaydan kendime çok ders çıkardım ve aslında aile kavramının ne kadar değerli olduğunu bir kez daha anladım. Dolayısıyla bundan sonraki hayatıma da çevremdeki herkese ve her şeye çok daha fazla dikkat ederek devam edeceğim. Tekrar herkesten çok çok özür diliyorum.


Yorumlar