Anasayfa /  Magazin

Kerem Bürsin'den Beklenen Haber

Kerem Bürsin'den Beklenen Haber

Abone ol
Abone ol 02 Mart 2016 12:41

Kerem Bürsin'den Beklenen Haber

Kerem Bürsin yeni bir dizi ile ekranlara merhaba diyecek, hayranları tarafından merakla beklenen dizi projesinde Bürsin'in boksörü oynayacağı açıklandı. Son günlerin gözde oyuncusu Bürsin, yeni sezonda hayranlarıyla bol bol hasret giderecek! Rol aldığı dizisi final yaptıktan sonra yeni projeler için ince eleyip sıkı dokuyan yakışıklı oyuncu, ekranlara boksör olarak geri dönecek. Yaz ayında çekimleri başlayacak olan dizi için şimdiden özel boks dersleri alan oyuncu, vücudunu istenilen şekle soktuktan sonra tüm özgüveniyle kamera karşısındaki yerini alacak. Bu arada kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Serenay Sarıkaya ile rol alacağı ‘Günaydın Sevgilim’ adlı filminin çekimleri de yaza ertelendi. Oyuncu, yazın tatil yapmak yerine kavurucu sıcaklarda film setinde ter dökecek...

"BEN BU VÜCUDU HERKES GÖRSÜN DİYE YAPMIYORUM" DEMİŞTİ

Güneşi Beklerken ve ardından da Şeref Meselesi dizileriyle ekranların vazgeçilmez oyuncularından biri olan Kerem Bürsin, kaslı vücuduyla her zaman ilgi odağı oldu. Özel bir antrenör ile çalışan ve bir sporcu gibi beslendiğini itiraf eden Bürsin 2014 yılında Hürriyet'e verdiği bir röportajda şöyle söylemişti: "Ben bu vücudu soyunacağım ya da herkes görsün diye yapmıyorum. Canlandıracağım karakter böyle!"

Kerem Bürsin Hakkında...

Kerem Bursin 4 Haziran 1987 yılında dünyaya gelmiş Amerikada'da oyunculuk eğitimi almıştır.Lise yıllarında arkadaşlarıyla bir Rock müzik grubu kurdu Teksas'ta birçok konser verdi.1,79 cm boyunda olan Bürsin'i keşfeden isim Oscar'lı yapımcı Roger Corman.Amerika'da yaşayan oyuncu, Boston Emerson Collage'den sonra üniversite eğitimini tamamladı.Ardından Los Angeles'a taşınarak oyunculuk kariyerine başladı.Carolyn Pickman ve Eric Morris'ten oyunculuk eğitimi alan Bursin, kuzeninin düğünü için İstanbul'a geldiğinde Gaye Sökmen ile tanıştı ve Gaye Sökmen Ajans'la anlaşarak Türkiye'de de oyunculuk yapmaya başladı.Daha öncede her yaz tatilinde Türkiye'ye anneannesinin yanına geldi.Kerem Bursin'in rol aldığı filmler; 2013 The Living Dead, 2010 Sharktopus, 2008 Killian, 2007 The Architect, 2006 Razor Man, 2010 Kiss of Death.2 Temmuz 2013 tarihinde başlayan "Güneşi Beklerken" adlı gençlik dizisinde Kerem Bursin, başrolleri Emre Kınay, Hande Doğandemir ile paylaştı.2014 yılında yönetmeni Çağan Irmak olan "Unutursam Fısılda" isimli filmde Kerem Bursin, Hümeyra, Mehmet Günsür, Farah Zeynep Abdullah ve Işıl Yücesoy ile birlikte oynadı.

Etiketler Kerem Bursin
Yorumlar