Anasayfa /  Magazin

Kate del Castillo'dan Sean Penn'e zehir zemberek sözler

Kate del Castillo'dan Sean Penn'e zehir zemberek sözler

Abone ol
Abone ol 11 Mart 2016 19:49

Kate del Castillo'dan Sean Penn'e zehir zemberek sözler! ABD'li ünlü oyuncu Sean Penn ile Meksikalı uyuşturucu baronu Joaquin 'Bücür' Guzman arasında geçtiğimiz ekim ayında gerçekleşen görüşmenin mimarı Kate del Castillo, büyük ses getiren Rolling Stone haberinin ardından ilk kez konuştu. Del Castillo, yazdıklarının bir kısmının uydurma olduğunu öne sürerek Penn'e ateş püskürdü.

The New Yorker dergisine bir röportaj veren del Castillo, Penn'in ve iki Hollywood yapımcısının 'Bücür' ile görüşmesini organize ederek herhangi bir suç işlemediğini söyledi. Meksika makamlarının kendisinin peşine düşmesini bir "cadı avı" olarak nitelendiren del Castillo, kendisinin, Penn'in ve yapımcıların uçak biletlerini kendi cebinden ödediğini ifade etti.

SEAN PENN'E ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Penn-Guzman görüşmesinin amacının en başından beri Bücür'ün hayatı hakkında bir film çekmek olduğunu da söyleyen del Castillo, Penn'in Rolling Stone için bir röportaj yapmayı planladığını bilmediğini belirtti. Del Castillo, ünlü aktörün, "Kate amacımı biliyordu" ifadelerini ise "tam bir saçmalık" olarak nitelendirdi. 43 yaşındaki aktris, Penn'in Rolling Stone'daki haberinde çok sayıda bilgi hatası olduğunu da söyledi.

'BÖYLE BİR SAHNE YAŞANMADI' Örneğin Penn'in anlatımında, Bücür'ün oğlu Alfredo Guzman'ın kendilerini karşıladıktan sonra, otomobille bir askeri kontrol noktasından geçtikleri ifade ediliyor ve "İki üniformalı hükümet askeri, silahları ellerinde, aracımıza doğru yaklaşıyorlar. Alfredo camını indiriyor; askerler geri çekiliyor, utanmış görünüyorlar ve bize yol veriyorlar. Vay be. Demek ki bir Guzman olmanın gücü. Aynı zamanda bir kurumun da yolsuzluğa batması" deniyor.

Del Castillo, böyle bir sahnenin asla yaşanmadığını belirterek, yolculukları boyunca hiçbir askeri kontrol noktasından geçmediklerini söyledi. Penn'in ifadelerinde ise Meksikalı askerlerin Bücür'ün yerini bildikleri anlamı çıkıyor.

PROJE HENÜZ ÖLMEDİ Öte yandan del Castillo, The New Yorker röportajında Bücür'ün hayatıyla ilgili film projesine devam edeceğini de söyledi. Meksikalı aktris, şu an hapiste olan Guzman'ın da projeyi hayata geçirmeyi istediğini belirtti.

Etiketler Kate del Castillo
Yorumlar