Anasayfa /  Magazin

Karius kime mesaj attı? Melis Ayça Değirmencioğlu kimdir? Loris Karius'un mesajı ne?

Liverpool'dan Beşiktaş'a transfer edilen Loris Karius'un sosyal medyadan attığı özel mesaj bir anda gündem oldu. Karius kime mesaj attı? Melis Ayça Değirmencioğlu kimdir? Loris Karius'un mesajı ne? Olayın ayrıntılarını haberimizde bulabilirsiniz.

Abone ol
Abone ol 04 Eylül 2018 10:35

Liverpool'dan Beşiktaş'a transfer edilen Loris Karius'un sosyal medyadan attığı özel mesaj bir anda gündem oldu. Karius kime mesaj attı? Melis Ayça Değirmencioğlu kimdir? Loris Karius'un mesajı ne? Olayın ayrıntılarını haberimizde bulabilirsiniz.

Beşiktaş'ın Liverpool'dan transfer ettiği Alman file bekçisi Loris Karius'un sosyal medyadan sosyal medya fenomenine gönderdiği mesaj olay yarattı. Karius kime mesaj attı? Melis Ayça Değirmencioğlu kimdir? Loris Karius'un mesajı ne? Loris Karius kimdir? Nerede yetişti? Melis Ayça Değirmencioğlu ne iş yapıyor? Tüm bu soruların yanıtı ve sosyal medyayı hareketlendiren olayın ayrıntıları haberimizde...

LORIS KARIUS'UN MESAJI NE?

Beşiktaş'ın Liverpool'dan transfer ettiği Alman file bekçisi Loris Karius'un sosyal medyadan Melis Ayça Değirmencioğlu'na gönderdiği mesaj olay yarattı.

Beşiktaş'ın Liverpool'dan kadrosuna kattığı Alman file bekçisi Loris Karius, futbolculuğu kadar yakışıklılığıyla da gündeme gelmişti. 25 yaşındaki file bekçisi, Türkiye'ye geldiği andan itibaren kadın taraftarların büyük ilgisiyle karşılaşmıştı. Öyle ki sosyal medyada Karius ile Kıvanç Tatlıtuğ'u karşılaştıran pek çok paylaşım yapılmış ve Alman eldiven bir anda magazin basınının gündemine oturmuştu.

Dün, Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor'la 1-1 berabere kaldığı maçta Karius da Siyah Beyazlı formayla ilk maçına çıkmıştı. Maç içindeki yüksek özgüveni tam not alan Karius, Kartal'ın beraberliğinden bir gün sonra bambaşka bir olayla gündeme geldi.

Moda blogger'ı ve MAD BANGZ markasının kurucusu olan Melis Ayça Değirmencioğlu, Twitter'dan Karius'un kendisine attığı mesajın ekran görüntüsünü paylaştı. Karius, Değirmencioğlu'na "Hey nasılsın?" yazılı mesaj gönderdi.

MELİS AYÇA DEĞİRMENCİOĞLU KİMDİR?

Blogger ve tasarımcı Melis Ayça Değirmencioğlu, 2014 yılında kendi tasarlayıp diktiği tişörtlerden Mad Bangz markasını kurdu. Nisan 2015'ten itibaren Mad Bangz ürünlerini satışa sunan Değirmencioğlu, aynı zamanda sosyal sosyalmedya fenomeni.

MAD BANGZ

Mad Bangz, Ertem Bilişim şirketi altında Melis Ayça Değirmencioğlu tarafından 2014 Ekim ayında kurulmuştur.

Kurucunun günlük hayatta da kendisinin tasarlayıp diktirdiği tshirtleri başkalarıyla da tanıştırma fikri üzerine Nisan 2015' te Mad Bangz markası satışa sunulmuştur. Melis Ayça Değirmencioğlu tarafından çıkarılan Mad Bangz marka t-shirtler %100 pamuk kumaşa süblime baskılarla kalite ve rahatlık esas alınarak tasarlanmaktadır.

BEŞİKTAŞ'IN YENİ KALECİSİ

Beşiktaş, Liverpool’un Alman kalecisi Loris Karius’u kadrosuna kattı. Siyah beyazlılar, Karius’u 2 yıllığına kiralamak için İngiliz kulübüyle büyük oranda anlaşmaya vardı. Fabri’nin Fulham’a transferi sonrası kaleci arayışına başlayan Beşiktaş, bir süredir Karius için temaslarda bulunuyordu. Liverpool ile yapılan son görüşmeden olumlu sonuç alan siyah beyazlılar, 25 yaşındaki Alman kaleciyi 2 yıllığı 2 milyon Euro karşılığında kiraladı.

Stuttgart altyapısında yetişen Karius, 16 yaşında Manchester City 18 yaşaltı takımına transfer oldu. 2011’de Mainz’ın kadrosuna kattığı Karius, 2016’da 6 milyon Euro karşılığında Liverpool’a transfer oldu.Geçen sezon İngiliz ekibi ile 33 maça çıkan 1.90 boyundaki file bekçisi, Liverpool’un Real Madrid ile oynadığı Şampiyonlar Ligi finalinde yediği hatalı goller nedeniyle gündeme gelmişti.

LORIS KARIUS

Loris Karius, 22 Haziran 1993 doğumlu futbolcudur. Liverpool FC takımında kaleci pozisyonunda görev yapan Alman futbolcu, iki yıllığına Beşiktaş takımı ile anlaştı.

Futbola 1998-2000 sezonları arasında oynadığı FV Biberach'ta başlayan Alman kaleci, sırasıyla SG Mettenberg ve SSV Ulm 1846 formalarını giydi. Profesyonel kariyerine 2005 yılında VfB Stuttgart kulübünde başlayan Karius,daha sonra Manchester City kadrolarına dahil oldu. 2011-2016 yıllarında Mainz 05'te futbol oynayan Loris Karius, 2016 yılında Liverpool'a transfer oldu.


Yorumlar