Anasayfa /  Magazin

Jelena Karleusa, uygunsuz görüntüleri için savaş açtı

Geçtiğimiz dönemlerde Beşiktaş'ta da forma giyen Dusko Tosic'in eşi Jelena Karleusa, uygunsuz görüntülerini yayınlayan 120 ayrı basın kuruluşuna dava açtı.

Abone ol
Abone ol 15 Şubat 2019 20:07

Sırp basını geçtiğimiz ay Beşiktaş'tan ayrılan Dusko Tosic'in eşi Jelena Karleusa'nın, kocasını Boşnak futbolcu Ognjen Vranjes ile aldattığını yazdı. Yine Sırp basını iki ismin uygunsuz görüntülerini de paylaşmıştı.

"HEPİNİZİN CANINI OKUYACAĞIM": Hakkındaki haberlere daha fazla dayanamayan Karleusa, 120 ayrı basın kuruluşuna dava açtı. Dosyalarla poz veren ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından Sırp basınına "Hepinizin canını okuyacağım" mesajı yolladı.

NE OLMUŞTU: Tosic'in eşi Jelena Karleusa'nın seks görüntüleri internete sızdırılmış, Sırbistan'ın konuştuğu bu iddiayla ilgili taraflar birbirlerini suçlamıştı. Karleusa iddiayı kabul etmezken görüntülerdeki Boşnak futbolcu Vranjes'in ilişkiyi doğrulamıştı

Sırbistan medyasının gündemine bomba gibi düşen bu iddiaya göre Bosnalı futbolcu Vranjes ise Jelana'nın aksine aşk iddialarını doğrulamıştıı. Vranjes, ilişkiyi kanıtlamaya hazır olduğunu belirterek "Jelena'yı bu ilişkiye zorlamadım her şey karşılıklı oldu. Tüm bunlara maruz kalan ailem için çok üzgünüm" diye konuştu. Bu gelişmenin ardından Tosic'in meslektaşını ölümle tehdit ettiği iddia edilmişti


Yorumlar