Anasayfa /  Magazin

İtiraf gibi açıklama! Kaya Çilingiroğlu: "Evime gelmiş adam, Hülya’ya asılmış"

Ünlü şarkıcı Hülya Avşar'ın eski Kaya Çilingiroğlu katıldığı programda yaptığı açıklamalarla duyanları şaşkına çevirdi. Arkadaşlarından bir kaçının boşandıktan sonra Avşar'a asıldığını söyleyen Çilingiroğlu artık bu insanlarla görüşmediğini belirtti.

Abone ol
Abone ol 23 Eylül 2018 09:36

Şule ile Vitrindekiler’ programına konuk olan Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu, güzel şarkıcıyla ilgili çapıcı açıklamalarda bulundu

İşte Kaya Çilingiroğlu'nun açıklamalarından satır başları:

ÇOCUK DOĞANA KADAR EĞLENCELİYDİ 

"Hülya ile evliliğimizde güzel zaman geçirdik. Hülya eğlenceli kadındı, çocuğa kadar sonra kendini Zehra’ya adadı işini bile ona göre organize etti. Sonra eğlenceli halleri bitti. Daha sonra iş kadını oldu.

BİLSEM DAHA ÖNCE AYRILIRDIM

Şu an Hülya ile çok iyi arkadaşım bilseydim böyle iyi arkadaş olabileceğimizi daha önce ayrılırdım. Artık Hülya’ya benim ailem gibi oldu. Mesela annemden, çocuklarımdan ayırmam bambaşka bir konumu var Hülya’nın bende…

HERKES HÜLYA'YA ASILIYOR

Hülya çok güzel bir kadın ve herkes ona asılıyor. Biz Hülya ile ayrıldıktan sonra benim çevremden birilerdi de Hülya ile görüşmek istemiş sonradan duydum. Şu an o kişilerle konuşmuyorum. Selam vermek ayrı bir şey de evime gelip gitmiş, ben onun evine gitmişim böyle tipler asılmış Hülya’ya onlarla konuşmam söz konusu değil."


Yorumlar