Anasayfa /  Magazin

İşte Hakim Karşısına Çıkan Ahmet Kural'ın Aylık geliri

Ahmet Kural, Sıla Gençoğlu'na karşı hakaret, tehdit ve kasten yaralama suçlarından 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı dava kapsamında bugün hakim karşısına çıktı. İşte Hakim Karşısına Çıkan Ahmet Kural'ın Aylık geliri...

Abone ol
Abone ol 07 Mart 2019 12:00

Ahmet Kural, Sıla Gençoğlu'na karşı hakaret, tehdit ve kasten yaralama suçlarından 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı dava kapsamında bugün hakim karşısına çıktı. İşte Hakim Karşısına Çıkan Ahmet Kural'ın Aylık  geliri...

Oyuncu Ahmet Kural, şarkıcı Sıla Gençoğlu'na karşı "hakaret, tehdit ve kasten yaralama" suçlarından 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı dava kapsamında bugün hakim karşısına çıktı.

İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmaya, sanık Ahmet Kural ve müşteki Sıla Gençoğlu katıldı. Davanın müdahili daha önce dinlenilmesine karar verilen 3 kişi de tanık olarak duruşmada hazır bulundu. Müdahil kurum Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nı temsilen bir avukat da duruşmaya geldi.

"AYLIK GELİRİM 50 BİN TL"

Kimlik tespiti yapılan sanık Ahmet Kural, aylık net gelirinin 50 bin lira olduğunu, sinema ve reklam gelirleriyle bu gelirin yıllık 2 - 2.5 milyon lirayı bulduğunu kaydetti. Sıla Gençoğlu'na ise geliri sorulmadı.

Sıla Gençoğlu'nun da kimlik tespitinin yapılmasının ardından duruşmada sanık Ahmet Kural'ın savunması alınıyor.




Yorumlar