Anasayfa /  Magazin

Işın Karaca'dan sonra ülkeden de kaçmış!

Sao Paulo'da yemek yediği restoranda kredi kartı hırsızlığı yaptıktan sonra yolda polis tarafından durdurulan Işın Karaca'nın eski eşi Sedat Doğan'ın gözaltına alındığı ve sorgusunun ardından savcılığa sevk edileceği öğrenildi.

Abone ol
Abone ol 14 Eylül 2017 11:12

TÜRK RESTORANINDA HIRSIZLIK

Ünlü şarkıcı Işın Karaca'nın boşandığı eşi Sedat Doğan, Sao Paulo bölgesinde 29 Ağustos’ta bir Türk restoranında yaşanan hırsızlık olayının faili olabileceği şüphesiyle restorana götürüldükten sonra çalışanlar tarafından teşhis edildi.

Doğan, Sao Paulo 78. Bölge Polis Merkezi’ne götürüldüğünde Herculano Joseisimli Brezilyalının çantası kaybolduğu için polis merkezine başvurduğu, Doğan’ın restorana bıraktığı çantanın ve kullanmaya çalıştığı kartların da Jose’ye ait olduğu ortaya çıktı.

Polis merkezinde yapılan kimlik tespitinden sonra ise bu olayın Doğan’ın ilk hırsızlık vakası olmadığı anlaşıldı. Geçen ay bir marketten içki çalmaya çalışırken yakalanan Doğan hakkında işlem yapıldığı ancak serbest bırakıldığı öğrenildi.

Şarkıcı Işın Karaca'nın eski eşi olan Doğan’ın, Türkiye’de çok sayıda ünlüyü dolandırdıktan sonra hapse girmemek için Brezilya’ya kaçtığı iddia ediliyordu.

640xauto

Şarkıcı Demet Akalın da Doğan'ın kendisini dolandırmaya çalıştığını sosyal medya üzerinden duyurmuştu. Doğan hakkında, bir arkadaşından 60 bin lira değerinde fotoğraf ekipmanı alıp iade etmemesi üzerine suç duyurusunda bulunulmuştu.





kaynak:süperhaber


Etiketler sedat doğan
Yorumlar