Anasayfa /  Magazin

İntizar'ın yapım şirketi Poll Production ikinci açıklamasında adeta özrü diledi!

Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik'in şarkıcı İntizar ile ilişki yaşadığı iddia edildi. Bu iddiaların ardından Poll Production'ın sahibi Polat Yağcı İntizar'la çalışmayı bıraktığını açıkladı. Sosyal medya kullanıcıları ve ünlüler tarafından tüm tepkileri üzerine çekince savunma niteliğinde bir açıklama daha geldi!

Abone ol
Abone ol 15 Temmuz 2018 01:08

Mustafa Ceceli’nin ayrıldığı eşi Sinem Gedik ve şarkıcı İntizar'ın ilişki yaşadıkları iddialarının ardından İntizar'ın bağlı olduğu yapım şirketinin sahibi Polat Yağcı, sosyal medyadan açıklama yaparak İntizar'la bağlarını kopardığını açıklamıştı.

POLAT YAĞCI: İNTİZAR BİZİ YANLIŞ YÖNLENDİRDİ

Polat Yağcı, 2. açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Dün gece yaptığımız kamuoyu açıklamasına yönelik bazı yanlış anlaşılmalar olduğu görülmesi üzerine daha detaylı bir açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.

Sanatçımız İntizar'la yollarımızı ayırma sebebimiz kişisel tercihleri ya da özel hayatı değildir. Şirket ilkelerimiz kişisel tercihlerden uzak, dürüstlük ve güven üzerine kurulmuştur. Mustafa Ceceli'nin boşanma sürecinden itibaren gündeme gelen bu konuda, sanatçımız İntizar defaatle bizleri yanlış yönlendirmiş ve sanatçı-yapımcı arasında zaruri olan dürüstlüğün korunması ilkesini temelinden sarsmıştır. Bu sebeple profesyonel ilişkimiz sonlandırılmıştır."


Yorumlar