Anasayfa /  Magazin

İbrahim Tatlıses'ten olay yaratan ‘seks’ tweetlerine açıklama!

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından paylaşılan 'sex' ve 'sex videoları' şeklindeki iki tweet ile ilgili "hacklendim" açıklaması yaptı.

Abone ol
Abone ol 04 Nisan 2017 04:16

İbrahim Tatlıses'in resmi twitter hesabından ‘sex’ ve ‘sex videoları’ yazılı iki tweet atıldı. Bu paylaşımlar takipçilerini şoke ederken çok sayıda yorum yapıldı. Tweetler ise hemen silindi. Takipçilerinin “Hack’lendin mi imparator?” soruları ise twitter’da en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

"HACKLENDİM"

Tatlıses'ten bugün konuyla ilgili açıklama geldi. Hesabının hack'lendiğini söyleyen sanatçı Tatlıses, instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Geçen hafta twitter hesabım hacklendi, haberim bile yoktu. Ekibim hesabı tekrar güvenli konuma getirdi, bana öyle haber verdi. Genelde sanatçıların başına geldiği için üzerinde bile durmadık. Zaten ben twitter hesabımı genellikle instagram uzantılı kullanıyorum. İbrahim Tatlıses olarak hakkımda bel altı haberler yapılmasından çok rahatsız oldum, eminim sizlerde bu haberi yapmayı kendinize yakıştırmışsınızdır" dedi.




Yorumlar