Anasayfa /  Magazin

İbrahim Tatlıses Ebru Gündeş'e fena patladı

6 ay önce ani bir kararla İzmir’e yerleşen İbrahim Tatlıses, “Bir daha İstanbul’a gelmeyeceğim. Bazı kişilere küstüm. Kim olduklarını kimseye söylemem. Onlar kendilerini biliyorlar. O kadar çok kırıldım ki, aramız asla düzelmeyecek. Defterden sildim” demişti. Tatlıses, konuyla ilgili bir magazin programına açıklamalar yaptı.

Abone ol
Abone ol 29 Ekim 2017 17:42

Usta sanatçı, “Sibel Can çok vefalı. İzmir’e geldiğinde yanıma koşar. Hülya Avşar da öyledir. Sık sık görüşüyoruz, halimi hatrımı mutlaka soruyor. Ama Ebru Gündeş’in adını bile duymak, anmak istemiyorum. Ebru benim için bitmiştir. Nedenini kendisi iyi biliyor” dedi.

İbrahim Tatlıses, Ebru Gündeş ve eşi Reza Zarrab ile bir zamanlar çok samimiydi. 22 Mart 2016’dan bu yana Amerika, New York’ta tutuklu bulunan Reza Zarrab’ı her fırsatta savunmuş, eleştirenlere fena halde kızmıştı.

Öte yandan, Tatlıses, hakkında çıkan 'restoranına haciz geldi' haberlerine sosyal medya hesabından yanıt verdi.

İbrahim Tatlıses, ınstagram sayfasında söz konusu restoranın oğlu Ahmed Tatlı'ya ait olduğunu söyledi ve habere düzeltme istedi.

Tatlıses, "Bunu herkes görsün lütfen ve bu tür ayıpları hep yapıyorsunuz artık yeter! Ben ticaret yapan bir insanım. Ayıp! Vallahi de ayıp, billahi de ayıp..." dedi.


Yorumlar