Anasayfa /  Magazin

Hazal Kaya'nın yeni mesleği aşçılık

Hazal Kaya'nın yeni mesleği aşçılık

Abone ol
Abone ol 02 Haziran 2016 12:17

Ekranların sevilen yüzü Hazal Kaya aşçılık eğitimi aldıktan sonra ilk kez bir otelde staj yaparken önlüğüyle görüntülendi.

Dizi setlerini bırakıp Mutfak Sanatları Akademisi'nde aşçılık eğitimi alan Hazal Kaya staja başladı. Oyuncu, otel ya da restoranlarda staj yapmayı "Beni orada rahat bırakmazlar. Sürekli görüntülenirim" diyerek tercih etmemişti.

OTELDE STAJA BAŞLADI

En son 'Maral' dizisiyle ekranlarda boy gösteren Hazal Kaya geçtiğimiz aylarda seneliği 17 bin TL olan aşçılık okulundan mezun olmuştu. Diplomasını alan Kaya, şimdi de bir otelde staj yapmaya başladı. İlk kez Renkli Sayfalar'ın görüntülediği güzel oyuncu aşçı önlüğüyle kameralara yansıdı. Aynı merkezde haftanın beş günü stajda olan Kaya'nın diplomasını aldıktan sonra tekrar setlere dönme kararı verdiği öğrenildi.

20 BİN LİRA HARCADI

Son olarak rol aldığı 'Maral' dizisinin yayından kaldırılmasının ardından gittiği İtalya'da aşçılık üzerine yoğunlaşan oyuncu, bu konuda profesyonelleşmek için 20 bin TL harcamıştı. Pahalı maliyetler nedeniyle restoran açma fikrinden vazgeçen Kaya'nın yakın çevresine "Hayatımı idame ettirebilmem için mesleğimi yapmam lazım. Benim asıl işim oyunculuk" dediği söyleniyor.

FESTİVALDE AŞÇILIK YAPMIŞTI

Ekranlardan uzak kalarak aşçılık eğitimine yoğunlaşan Hazal Kaya Gaziantep'teki Bulgur Festivali'nde de yemek yapmıştı.Yoğun bir şekilde çalışan ünlü oyuncu, marifetlerini herkese göstermiş, festivale katılanların da ilgisiyle karşılaşmıştı.

EN BÜYÜK HAYALİ İTALYA'DA YAŞAMAK

İtalyan Lisesi mezunu olan Hazal Kaya yakın çevresine, "En büyük hayalim İtalya'da yaşamak. Aşçılık eğitimimi orada sürdüreceğim. Kısa zaman sonra şartlarımı oluşturup İtalya'da kendi restoranımı açacağım. Şu an hayalim için yer bakıyorum" dediği iddia ediliyordu.

Yorumlar