Anasayfa /  Magazin

Hadise'nin imajı da klibi kadar çalıntı çıktı!

Hadise'nin klibinden sonra kıyafeti de çalıntı çıktı. Derya Açıkgöz de kardeşine Nicki Minaj ve Fergie'nin tercih ettiği elbiseyi giydirdi.

Abone ol
Abone ol 13 Kasım 2017 15:10

Adının aşk dedikodularına karıştığı Aurelien Muller'le objektif karşısına geçen Hadise'nin rol gereği sevgilisini canlandıran partneriyle limuzindeki gergin halleri, otel odasındaki kavga sahneleri ve ardından küvete girmesi Britney Spears'ın klibiyle birebir aynıydı.

derya-hadise-hulya

İMAJ DA ÇALINTI ÇIKTI

Ünlü popçunun imaj danışmanlığını yapan kardeşi Derya Açıkgöz de ablası Hülya Açıkgöz'den geri kalmadı. Hadise'nin 'çalıntı' iddialarıyla gündeme gelen klibindeki imajında da dünyaca ünlü isimlerden esinlenildiği görüldü. Derya Açıkgöz, ablası Hadise'ye daha önce Nicki Minaj ve Fergie'nin de tercih ettiği Agent Provocateur marka dantel detaylı siyah elbiseyi giydirdi.

hadise-ye-abla-kazigi-hem-klip-hem-de-imaj-10235960_3906_m

SOYADLARININ HAKKINI VERİYORLAR

Fiyatı bin 525 dolar (yaklaşık 5 bin 800 TL) olan çarpıcı elbiseyle objektif karşısına geçen Hadise'inin imajının da kopya olması "Açıkgöz kardeşler soyadlarının hakkını veriyor" yorumlarını da beraberinde getirdi.

OLAN HADİSE'YE OLDU

Tüm işlerini kardeşleriyle birlikte yapan Hadise, ikilinin azizliğine uğradı. Açıkgöz kardeşler, klip çekiminde esinlenmeyi abartınca olan Hadise'ye oldu. Şarkıcı, eleştiriler karşısında mecburen sessiz kalıyor.





Süperhaber


Etiketler çalıntı
Yorumlar