Anasayfa /  Magazin

Günay Musayeva'dan çok konuşulacak itiraf! Sevgilimi bıçakladım fakat...

Günay Musayeva tartışma esnasında kendisini darp ettiği iddia edilen sevgilisi Taha Tatlıcı'yı bıçaklamasının ardından konuştu.

Abone ol
Abone ol 05 Haziran 2019 19:42

Oğlunu ve kendisini darp ettiği iddiasıyla sevgilisi Taha Tatlcıı'yı bıçakladığı iddia edilen oyuncu Tolga Karel'in eski eşi Günay Musayeva'ya Tatlıcı'nın ihbarı sonrası dava açıldı. 

"Taha çok sinirliydi. Oğlumu dövdü'': Soruşturma kapsamında ifadesi alınan Günay Musayeva olayda asıl kendisinin darp edildiğini ve mağdur olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: "Taha çok sinirliydi. Oğlumu dövdü." 

Sevgilisini bıçaklayan Günay Musayeva'dan olay itiraf - Sayfa 5

''Üzerime saldırdığında bıçak ona battı'': "Oğlumu ve kendimi korumak için bıçağı alarak karşısına geçtim. Üzerime saldırdığında bıçak ona battı. Ben kendimi koruyordum"

Sevgilisini bıçaklayan Günay Musayeva'dan olay itiraf - Sayfa 4

2,5 yıla kadar hapsi isteniyor: 2,5 yıla kadar hapsi istenen ünlü manken, Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak. Bıçaklanan Taha Tatlıcı, ünlü mankeni ve çocuğunu dövdüğü ile ilgili iddialar hakkında ise herhangi bir açıklama yapmadı.

"Çok canım yanıyor'': Konu hakkında bir magazin programına açıklama yapan ve iddiaları yalanlamayan Musayeva, "Çok canım yanıyor, üzgünüm zor anlar daha fazla konuşmak istemiyorum" dedi.

Sevgilisini bıçaklayan Günay Musayeva'dan olay itiraf - Sayfa 3

Azerbaycanlı model Günay Musayeva ile 29 Ağustos 2011'de evlenen Tolga Karel'in 2012'de Cihangir adında bir oğlu oldu.

Sevgilisini bıçaklayan Günay Musayeva'dan olay itiraf - Sayfa 2

Tolga Karel ile Günay Museyava'nın evlilikleri 2016 yılında sonlandı.

Sevgilisini bıçaklayan Günay Musayeva'dan olay itiraf - Sayfa 7


Etiketler Taha Tatlcıı
Yorumlar