Anasayfa /  Magazin

Gülse Birsel kimidir? Gülse Birsel nerelerine estetik yaptırdı?

Gülse Birsel kimidir? sorusu Gülse Birsel'in nerelerine estetik yaptırdığını açıklamasından sonra gündem oldu. Şimdi sevenleri 'Gülse Birsel nerelerine estetik yaptırdı?' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Gülse Birsel'in hayatı ve estetik açıklamalarına dair detaylar haberimizde...

Abone ol
Abone ol 07 Eylül 2018 11:16

Gülse Birsel kimidir? sorusu Gülse Birsel'in nerelerine estetik yaptırdığını açıklamasından sonra gündem oldu. Şimdi sevenleri 'Gülse Birsel nerelerine estetik yaptırdı?' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Gülse Birsel'in hayatı ve estetik açıklamalarına dair detaylar haberimizde...





Yazımızda 'Gülse Birsel kimidir? Gülse Birsel nerelerine estetik yaptırdı?' sorularının yanıtını bulabilir hayatına dair detayları öğrenebilirsiniz. Jet Sosyete dizisiyle yeni sezona merhaba diyecek olan Gülse Birsel bir dergiye verdiği röportajda estetik yaptırdığı yerleri açıkladı. Bu açıklamalardan sonra sevenleri Gülse Birsel'inhayatına dair detayları merak etmeye başladı. 

Jet Sosyete dizisiyle yeni sezonda tv8 ekranında izleyicinin karşısına çıkacak olan Gülse Birsel, bir dergiye verdiği röportajla konuşuluyor. 

“Estetik yaptırıyor musunuz?” şeklindeki bir soruya da yanıt veren Birsel, “Sırrım gülsuyu ve hayata pozitif bakmak diyemeyeceğim! Göz kenarı ve iki kaş arasında botoks, burnumda geçici dolgu var. Bıçaklı-makaslı işlere bulaşmadım” diye konuştu.

İşte röportajdan öne çıkan bölümler…

Gülse tarzı diye bir şey var? Bir kadın kendini kaç yaşlarında buluyor sence veya tarzı, tavrı nasıl oturuyor? Bunun bir yaşı var mıdır?

Yaşım kaçtı diye düşünecek pek vakit yok. Zaten düşünsen de çaresi yok. Kendini paralasan da, yaşından en fazla 8-10 yaş küçük gösterebilirsin. Ki bütün kitaplarımın özgeçmiş bölümüne koydum, google’layınca bile yaşım yazıyor. Biraz yaşımın insanı değilim evet. Ruhen o olgunlukta değilim, onu biliyorum. Zaten o ruh olgunluğunda, daha aklı başında biri; günde 14 saat, birileri gülsün diye masa başında yazmaz. Biraz çocuksuluk, biraz şuursuzluk bu.

Moda ile aran nasıldır? Özellikle giymem değdin bir şey var mı? Bu konuda yardım alır mısın?

Dergi çıkardığım zamanlar daha iyiydim, son yıllarda pek takip edemiyorum. İyi bir kombin için 1 saat filan ayırmak lazım gibi geliyor bana. Onun için elbise artı çizme, elbise artı ayakkabı seviyorum. Gömlekti, ceketti, pantolonuydu, pantolonun bel yüksekliğiydi, onun kemeriydi filan, giremem o işlere. Filmin gala-tanıtım dönemi zordu. 2-3 hafta her gün, bazen günde 2 kere, basının karşısında veya ekranda röportajdasın. Hakan Öztürk, yarı modacılardan, yarı benim gardıroptan karışımlar yapıp hayatımı kurtardı. İyi arkadaşlar biriktirmek önemli, görüyorsun!

Giyim tarzın hakkında tek cümle kuracak olsan bu ne olurdu?

O günkü rolüme göre

GÜLSE BİRSEL KİMDİR?

11 Mart 1971 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Gülse Birsel lise eğitimini Beyoğlu Anadolu Lisesi‘nde üniversite eğitimini ise Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü‘nde tamamlamıştır. Üniversite eğitimini sürdürürken gazeteciliğe merak sarmış ve ktüel dergisinde muhabir olarak çalışmıştır.

1994 yılında New York, Colombia Üniversitesi‘nde master yapan Birsel 1996 yılında Türkiye’ye dönmüştür. Atv ekranlarında yayınlanan g.a.g.‘ın metin yazarlığı ve sunuculuğunu yapan Gülse Birsel Aralık 2001 yılında Sabah Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapmıştır. 2003 yılında “Gayet Ciddiyim” 2004 yılında “Hala Ciddiyim!” adlı iki kitap çıkarmıştır. ATV’de yayınlanan ve kısa sürede fenomen olan “Avrupa Yakası” dizisinin senaristliği yapan Gülse Birsel ayrıca oyuncu kadrosunda yer almıştır. Bir çok dizi ve film projelerinde yer alan Gülse Birsel gazetelerde yazarlık da yapmıştır. 1999 yılından beri Murat Birsel ile evlidir.

Film ve Dizileri :

Yalan Dünya

Ah Kalbim

7 Kocalı Hürmüz

Avrupa Yakası

Hırsız Var

Eyvah Eski Kocam

KİTAPLARI

Gayet Ciddiyim

Hâlâ Ciddiyim

Yolculuk Nereye Hemşerim?

Velev ki Ciddiyim


Yorumlar